28 Mart 2024 Perşembe

BÖYLESİNİ ANCAK BİZ BULURUZ İYİ FİKİRMİŞ...

BÖYLESİNİ ANCAK BİZ BULURUZ İYİ FİKİRMİŞ...

Isparta

Türkiye'nin en sıcak kentlerinin başında gelen Şanlıurfa'da bir vatandaş, evinin salonuna yaptığı havuzda çocuklarıyla serinlemenin keyfini yaşıyor.

 

Hilvan ilçesinde yaşayan ve boyacılık yapan 35 yaşındaki Haşim Kılıçoğlu, hava sıcaklığının 45 dereceye ulaştığı bölgede, sıcaklara karşı kendince bir çözüm geliştirdi.

 

Kiracı olduğu 3 odalı toprak evin salonuna briket ve naylon brandadan 2 metre eninde, 3 metre uzunluğunda portatif yüzme havuzu yapan Kılıçoğlu, sıcak yaz günlerinde burada serinlemenin keyfini çıkarıyor.

 

Özellikle sıcaklığın en üst noktaya ulaştığı öğle saatlerinde havuza giren Haşim Kılıçoğlu, çocuklarıyla da su içinde eğlenceli oyunlar oynuyor. Kılıçoğlu, yaptığı açıklamada, kentteki sıcaklıkların bunaltıcı düzeye ulaştığını söyledi.

 

Usta olması dolayısıyla havuzu çok ucuza mal ettiğini belirten Haşim Kılıçoğlu, "Piyasada boyacılık yapıyorum. Boyadan geldiğimde havalar çok sıcak olduğu için ben de evimin odasının içini havuz yaptım. Ben ve çocuklar havuza giriyoruz. İnşaatta yapılan havuzu, ben odamın içine yaptım." diye konuştu.

 

Güneydoğu'da havalar çok sıcak olduğu için güneşin bunalttığını dile getiren Kılıçoğlu, "Çok sıcak olduğundan odaya naylon ve briketle havuz yaptım. Biz Antalya'ya, Marmaris'e, Muğla'ya gidemiyoruz. Kendi evimizin içine, odamıza havuz yaptık. Havuz çok güzel, herkese tavsiye ederim." dedi.

Evinin salonundaki havuzda serinliyor

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR