20 Nisan 2024 Cumartesi

BÖYLE OPERASYON GÖRÜLMEDİ

Isparta’da geçtiğimiz hafta ana cadde üzerinde bulunan bir marketten hırsızlık yaptıkları öne sürülen 3 şahıs, için düzenlenen operasyonda fazla sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Araştırmayı detaylandıran şahıs 3 şahıstan 2’sinin farklı tarihlerde 2 evden hırsızlık olayına karıştıklarını da ortaya çıkardı.

Isparta

Alınan bilgiye göre, olay geçtiğimiz hafta Perşembe (18Aralık) gecesi İskender Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, cam kapıkilitlerini zorlamak suretiyle İskender Mahallesi Aksu Caddesi üzerindekimarkete girdikleri belirtilen M.M.V. – A.U. ve S.O. çeşitli malzemeler çalarakkayıplara karıştı.

HIRSIZLARA EV OPERASYONU!

Konuyla ilgili güvenlik kamerası görüntülerini inceleyenpolis ekipleri, şüphelileri görüntülerden tespit ederek harekete geçti. AsayişŞube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yürütülen yakalamaçalışmaları kapsamında, önceki gün Zafer Mahallesi’nde şüphelilerin kaldıklarıev tespit edilerek operasyon düzenlendi.

2 ŞAHIS DAHA YAKALANDI!

Söz konusu operasyonla M.M.V. – A.U. ve S.O. isimli 3 şahıskıskıvrak yakalanırken, şüphelilerle aynı evde kaldıkları tespit edilen B.S. veO.D. isimli 2 şahıs da uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından gözaltınaalındı.

EV ARAMASINDA EROİN VE EXTACY ÇIKTI!

Bahsi geçen ev aramasında, Kaçakçılık ve Organize SuçlarlaMücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden de destek alan Asayiş Şube Polisi, içimehazır 33 paket eroin maddesi ve 10 adet extacy hap ele geçirdi.

2 EVDEN HIRSIZLIK OLAYINA DAHA KARIŞTIKLARI ORTAYA ÇIKTI!

Operasyon sonrasında araştırmaları derinleştiren polisgüçleri, M.M.V. ile A.U.’nun 7 Aralık 2014 tarihinde Vatan ve BinbirevlerMahallelerinde 2 ayrı evden hırsızlık olayına daha karıştıklarını ortayaçıkardı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI!

Emniyette yapılan çalışmalarının tamamlanmasının ardındanadliyeye sevk edilen şahıslardan, M.M.V. ve A.U.’nun 3 ayrı hırsızlık olayınakarıştıkları gerekçesiyle, B.S. ile O.D.’nin de uyuşturucu madde bulundurmaksuçlarından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandıkları öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dilara

25 Aralık 2014 Perşembe 03:00

Isparta polisleri iyi gerçekten teşkikat kaç kişi içeri aldılar ve dışarda gezerken içim rahat helal olsun sesimi duyarlar mi bilmiyorum ama bi istegim var okul açılışlarında da sivil polislerin gezmesini Istiyorum çocuklarımız acisindan çok güvenli olucaktir

ahmet yücel

24 Aralık 2014 Çarşamba 11:33

şimdi polis arkadaşlar ev aramasında hırsızlık malı aramak için almışlardır uyuşturucu aramak için arama izni yoktur diye hırsızların avukatı demez mi bu hırsızlık malı değil deliller geçersizdir diye .hakime eroinleri geri teslim etmek kalıyor. benden söylemesi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR