26 Nisan 2024 Cuma

BÖYLE OPERASYON GÖRÜLMEDİ

BÖYLE OPERASYON GÖRÜLMEDİ

Isparta

Komşuda ŞOK Eden operasyon  Burdur İl Jandarma Komutanlığı, Gölhisar ilçesindeki içkilimekanlarda çalışan 11 yabancı uyruklu kadını yakaladı.

 Edinilen bilgiye göre, Burdur'a bağlı Gölhisar ilçesinde 2içkili mekanda kimlik kontrolü yapan jandarma ekipleri, mekanda yabancı uyruklukadınların çalıştığını tespit etti. Kimlik kontrolü sırasında Rus, Azeri,Belarus, Kırgız, Ukrayna ve Özbek uyruklu 11 kadın, işlemleri yapılmak üzerejandarma karakoluna götürüldü. Jandarma ekipleri tarafından Burdur İl Göçİdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilen kadınlara sınır dışına çıkmaları için 15günlük süre verildi

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

09 Kasım 2016 Çarşamba 14:42

Gelendostta merkezde evlerin arasında içkili kadınların çalıştığı gazino var. Gece sabahlara kadar gürültü müzik devam ediyor. ama hiç bir emniyet görevlisinin geldiğini görmedim. Kadınların çalıştığını ak partili belediye dahil herkes biliyor ama ses çıkaran yok.

GENÇ SENİRKENTLİ

09 Kasım 2016 Çarşamba 09:36

SENİRKENTTEDE DENETİM YAPILSIN ÖZELLİKLE YALVAÇ YOLU ÜZERİNDE BULUNAN YERLERDE

VATANDAŞ

08 Kasım 2016 Salı 20:32

ISPARTA DAKİ İÇKILI MEKANLARDA OLAN BİTENİN KOLLU GÖREVLILERIN POLIS ZABITANIN KIMBAKIYORSA HICMI KONTROL YAPILMIYOR RESMEN FUHUŞ YUVASIYMIŞ ISPARTA LILARIN DİLİNDE HER YERDE KONUŞULUYOR BİR AN ÖNCE GEREKLI ISLEMLERIN YAPILAMASINI RICA EDYIYORUM BUNU SIZ GAZETECI OLARAKDANDA SIZDEN RICA EDIYORUM ILGI KISILERLE GORUSEREK VEYA HABER YAPARAK ŞIMDIDEN TESKEDIYORUM.

Misafir

09 Kasım 2016 Çarşamba 14:57

İçkili mekanların gazinoların yerleşim yerlerinin dışında olmalı. Gelendostta evlerin arasında bir evin alt katında İçkili kadınların çalıştığı gazino var. Çocuklar merak ediyor sürekli camlardan içeriye bakmaya çalışıyorlar. Düğünlerde gece 12 yi 5 dakika geçse polisler hemen geliyor. Ama bu yer sabahlara kadar açık gürültü çok fazla hiç gelen polis görülmedi daha.

Vatancı

09 Kasım 2016 Çarşamba 01:54

zaten hep mış miş den doğuyo problemler. bence siz girmediğiniz görmediğiniz bilgi sahibi olmadığınız konu hakkında yorum yapıp, görevlilerin çalışası varsada çalışmayacağı konusuna destek vermiş olmayın. siz varın gidin kendi mahallenize, ailenize,akrabalarınıza gözkulak olun gitmeyin öyle mekanlara gidenlerlede muhattap olup seviyenizi düşürmeyin fuhuş yuvasında gezenlerle işiniz ney:) Unutmayaklım burası arap ülkesi değil, bir üniversite şehrive demokrasi ülkesi elbet olacak içkili mekanlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR