16 Nisan 2024 Salı

BÖYLE HIRSIZLIK GÖRÜLMEDİ!

ANTALYA ve Isparta'daki camilerde yardım için kutuya konulan paraları çalan 22 yaşındaki Mustafa C., ardından dua etti. 1 camiden daha hırsızlık yaparken yakalanan Mustafa C., tutuklandı.

Isparta

Geçen cumartesi günü Kepez İlçesi Fabrikalar Mahallesi'ndeki Ülfet Özel Camii'ne giren Mustafa C., yardım toplanması için ibadet yerine konulan kutuyu açarak içindeki paraları çaldı. Camideki güvenlik kamerasında hırsızlık yaptıktan sonra dua ederken görüntülenen Mustafa C., daha sonra kayıplara karıştı.

Hırsızlık üzerine Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Mustafa C. bu kez Fatih Mahallesi'ndeki Kazım Karabekir Camii'nden hırsızlık yaptı. Burada dayardım kutusundaki paraları alan Mustafa C., ihbar üzerine çağrılan polistarafından yakalandı.

Hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan Mustafa C.'nin, birçok parti binası yanı sıra, Döşemealtı İlçesi'nde ve Isparta'da evden hırsızlık yaptığı belirlendi. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Mustafa C.,tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yezitler

13 Ekim 2015 Salı 14:41

Tıpkı yezit gibi önce çalıyor öldürüyor sonra masum gibi dua ediyor. Bu ceza evine yezit saraya.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR