24 Nisan 2024 Çarşamba

BÖYLE HAYVANLARLA NASIL UYGULANACAK

ISPARTA'DA Gazi Sosyal Bilimler Lisesi'nin Okul Müdürü Lokman Kaplan, okul bahçesinde gördüğü manzara karşısında isyan etti.

Isparta

Okul bahçesinde bulunan banklarda oturan vatandaşların çöpleri yere atıklarını ve çevreyi kirlettiklerini gören Okul Müdürü Kaplan, sosyal paylaşım sitesi hesabından bir fotoğraf yayınlayarak tepkisini dile getirdi.

Kaplan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun"projesi kapsamında 7/24 okulların bahçe, kapalı açık spor salonları halka açık olacak. bizde bu projeye uygun olarak bahçemizi açtık. Sabah okula geldiğimde fotoğraftaki manzarayla karşılaştım. Dikkat edin çöp kovası da hemen oradaydı. Bu projenin Avrupa'da da uygulandığını gördüm. Mahalle halkı kapalı salonda sporunu yaptı. Terk ederken temizliğini yaptı. Işıklarını söndürdü. Ben buna 18 ülkede de şahit oldum. Toplum olarak çok eksiğimiz var. Proje güzel ama böyle hayvanlara nasıl uygulanacak. Peygamberimiz demiş ya; Temizlik imandandır. Demek ki bizim imanımız bu kadar" diye tepkisini paylaştı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

nuri çimen

29 Temmuz 2015 Çarşamba 00:09

dışarıda yüzbinlerce öğretmen adayı atama bekliyor.eleği asmış ihtiyacı kalmamış yaşlı öğretmenlerimiz neyi bekliyor?

Vatandaş

31 Temmuz 2015 Cuma 00:46

Git başka iş yap, herkes öğretmen olaak diye birşey yok. Git bir dil ğren de dünyayı anla.Mş için öğretmen olan niteliksiz varlıklar.

...

28 Temmuz 2015 Salı 19:46

Caminin kamelyası bile aynı şekilde bırakılıyor değil ki okul bahçesi temiz bırakılsın.. Mayada bozukluk olunca yapacak bir şey yok.. Kabahatler kanunu nereye kadar... Zaten sarhoşlar dışında da kimseye uygulanmıyor sanırım..

Sensin o

31 Temmuz 2015 Cuma 00:47

Mayası bozuk deyip aşağıladığın bu millet 7 düvele karşı savaş kazandı.Arapseviciler kadınımızı kızımışı dışarı çıkarmıyor, arabın kuralarını uyguluyor. Ne bekliyorsun. Gi devlti yönetenlere laf söyle.

Ali

28 Temmuz 2015 Salı 15:55

Okulda kamera sistemi vardır bunları tespit edip Kabahatler kanunu 41.maddeye göre işlem yaptırılabilir ve masaya uyarıcı yazılar yazılabilir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR