25 Nisan 2024 Perşembe

Boyacı’dan Bilgiç’e dosya

Boyacı’dan Bilgiç’e dosya

Isparta

Gül Küçük Sanayi sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı,başta Gül Küçük Sanayi Sitesi’nin yol sorunu olmak üzere diğer sorunları içeren dosyayı Ak Parti Milletvekili Plan Bütce Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e sundu. Bilgiç, Isparta’ya gelince söz konusu sorunların çözümü içingerekenin yapılacağı sözünü verdi.

 

Gül Küçük Sanayi Sitesindeki tüm sorunları Isparta Milletvekillerine iletmek ve bu sorunların çözümü için destek istemek üzere Gül Küçük Sanayi  Sitesi yöneticileri,Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı geçtiğimiz hafta içinde 23 kişilik heyetle Ankara’ya gitti.

Ankara’da TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’le görüşen Gül Küçük Sanayi Sitesi yöneticileri yeni yapılacak olan Gül – 2 Sanayi Sitesinin yapılacağı arazilerin kamulaştırması için kredi desteği istediler. Gül Sanayi Sitesinin büyüyen Isparta’ya yakışır sanayi sitesi olması için çaba gösterdiklerini ifade eden Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, Ankara dönüşü yaptığı açıklamada; “Biz, bu konuda üzerimize düşen her şeyi yaptık. Belediye Başkanımız da burası için her türlü alt yapı çalışmasını yapacağının sözünü verdi. Şimdi sıra sayın Milletvekillerimizde. Biz burada büyüyen Isparta’ya yakışır bir sanayi sitesi oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Isparta’da bu konuda mülki idare ve belediyemizin desteğini aldık. Gül – 2 Sanayi sitesi için Belediyemiz sitenin yapılacağı alanı imar planına sanayi alanı olarak işledi ve bu karar meclisten geçti. Eğer şu kredi sorunu da çözüldüğü zaman orayı kısa zamanda sanayi sitesi haline getireceğiz” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in bu konuda Isparta’da Vali ve Belediye Başkanı gibi ilin önde gelenleriyle bir toplantı yapacağını kendilerine ilettiğini ifade eden Başkan Boyacı, konuşmasının devamında; “Biz burada; geniş yolları, 8 metre dükkan yüksekliği ve 168 ile 1300 metrekare arasında değişen dükkan genişlikleri ile tek tip proje ile karma bir sanayi sitesi kurmayı planlıyoruz.Isparta Belediyesinden alt yapı konusunda destek sözünü aldık. Arazi alımını hızlandırarak ilk etabın temelini atmak istiyoruz. Ancak, bunun için krediyeihtiyacımız var. Onun için Ankara’ya giderek kredi desteği talebinde bulunduk”dedi.

Kooperatif Başkanı Boyacı, Gül Küçük Sanayi Sitesi’ne yapılan ve 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılında eğitim vermeye başlayan TOBB Teknik Meslek Lisesinde açılmasını talep ettikleri ancak kabul edilmeyen Uçak Gövde Sınıfı ile İtfaiyecilik ve Mekatronik Bölümlerinin ne kadar önemli olduğunu Milletvekili Bilgiç’e aktararak bu bölümlerin mutlaka açılması gerektiğini vurguladı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e tüm bu sorunlar ile sitenin yol sorununu da içeren bir dosya sunduklarını ifade eden Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı, konuşmasının devamında; “Bilindiği gibi bizim oraya Bölge Hastanesi, Ağız Diş Hastanesi geldi. Dolayısıyla bizim sitenin köşesinde       bulunan ve şehrimiz için son derece önem arz eden Migros Kavşagı ve Karayolları Kavşağı şuanda trafiği artık kaldıramıyor. DSİ ve Park Bahçeler Müdürlüğünün yanında bulunan alternatif 50’lik yolumuz hazır.

Sayın Milletvekilimize bu konu ile ilgili de bir dosyasunduk. Ak Parti Milletvekili Plan Bütce Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç bey de bize ‘Isparta’ya geldiğimde ilk işimiz bu konuyu Isparta Valimiz Vahdettin Özkan ve Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın ile birlikte masaya yatıracağız’ diyerek bu konuda da gerekli desteğin verileceğini bize müjdelediler”açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

567

29 Ocak 2016 Cuma 11:16

Mehmet BOYACI başarılarının devamını diliyorum.

??????

29 Ocak 2016 Cuma 04:12

Ispartada mesleki eğitime darbe vuran, destek verenden daha çok sayıda. bölüm kapatmak, meslekl lisesi kapatmak, yerine ülkü orta okulu açmak, imam hatip orta okulu açmak vs hepsi aynı anda yapılıyorken bir ekip 2. üniversite hayalinde koşturuyor. bırakın Allah aşkına, Isparta da Milli Eğitim de Mesleki Eğitim de bitmiş. Kimsenin işsizliği önlemek, istihdamı artırmak planı yok. İş-Kur kendi başına debelenip duruyor. kurumlar arası akort bozuk, farklı telden çalıyorlar, zamanımızdan çalıyorlar.:(

emek

28 Ocak 2016 Perşembe 20:56

emeği gecen herkesten Allah razı olsun

Sanayi

28 Ocak 2016 Perşembe 20:56

Konuşana deyil çalışana bak diye yorum yapan arkadaş gerçi oda sensin ya bu yazıyı iyi oku gül sanayi sitesini kuranlara yapanlara üyelere biraz daha saygılı olun siz ve sizin gibiler daha birşey yapmadınız eğer siz gül2 yi yapasanız alkışlarız ama şuanki gülsanayi sitesisine laf söylemeyin yapanlara allah eazı olsun tşk edin seni dükkan sahibi etti koltuk verdi

Esnaf

28 Ocak 2016 Perşembe 15:50

Helal olsun Boyacı. Sen konuşana değil işine bak. Meyve veren ağaç taşlanır. Biz senin işini gücünü ihmal ederek bu görevi canla başla yürüttüğünü biliyoruz. Sana çamur atanlar beyin özürlü. Gül Petek Sanayi sayende adam oldu, adam olmamakta ısrar edenler sana her fırsatta çamur atarlar. Biz seni de biliriz, onları da.

başkana bak

28 Ocak 2016 Perşembe 11:18

böyle başkan olursa yapacak bişey de yok gari... iki kelimeyi bile bir araya getiremeyo bu başkan bide işleri mi halledecek. gene ne varsa vekilimiz süreyya beyde var inşallah o halleder

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR