24 Nisan 2024 Çarşamba

BOŞ HAYALLERE VATANDAŞIMIZ İNANMIYOR

Özel, yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı yanıltıcı vaatlerde bulunduğunu söyledi.

Isparta

Kılıçdaroğlu'nun bu vaadlerin kaynağı sorusuna kendisinin hesap uzmanı olduğu şeklinde cevap verdiğini ifade eden Özel, "Onun SSK genel müdürlüğü döneminde Türkiye’nin ne hale geldiğini SSK’nin ne hale geldiğini, ilaç kuyruklarını doktor kuyruklarını vatandaşın ne çektiğini biliyoruz. Şimdi ellinde olmayan bir kaynağı dağıtmak çok kolay"dedi.   Geçen günlerde seçim çalışması kapsamında bir köyü ziyaret ettiğini ve oradaki bir vatadanşın "Eğer böyle bir imkan varsa mevcut iktidar, iktidarını kaybetmemek için bunu zaten verir" dediğini belirten Özel,

"Köydeki vatandaşımız Kılıçdaroğlu’nun bu tür boşhayal, ham hayal dolu tahaatütlerine beyanlarına inanmıyor. Bunu kaynak olarakda mevcut hazineyi merkez bankası döviz rezervlilerini göstermiş olması,Türkiye’yi çok hızlı bir şekilde iflasa götürmenin adımları olarak daalgılanabilir" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun kaynak olarak Merkez Bankası rezervlerini göstermesinin siyasi etiğe uygun olmadığını anlatan Özel,"Bu, bekara karı boşamak gibi bir şey oluyor.Bu adamın sırtında yumurta küfesi yok. 'Eldeki avuçdaki her şeyi bitireyim size çırıl çıplak bir ülkeyi yine teslim edeyim' diyor.Sonra biz gene gelir tekrar bir dönem istemekte ki bir geleyim vurgunumu bir talanımı yapayım gidiyim ondan sonra nolursa olsun demektir. Ayağı yere basmayan ülkemiz 2001 krizinden çok çekti. Koalisyonlardan çok çekti, bu tür boş vaatlerden çok çekti" ifadelerini kullandı.

"Bu vaadlere bütçe 4 yıl değil 1 yıl dayanmaz. 1 yıl sonra biz Yunanistan gibi iflasın eşiğine geliriz. Tekrar IMF’den yurtdışından el avuç açar hale gelirsin. Kaynak bulmak için memura emeklisine maaşödeyebilmek için yatırım yapabilmek için para bulmak için el avuç açarsın"diyen Özel, şöyle konuştu:

"Türkiye'yi bu hale getirmeye hiçbir siyasinin hakkı yoktur. Biz, seçim ekonomisi uygulamadan boş vaatte bulunmadan çalışıyoruz. Bu yıl mesela akaryakıtta son 1 hafta içerisinde 3 defa zam oldu. Geçmiş zamanlarda bunu seçime giderken hiçbir iktidar yapmazdı. Bir şey yapılacaksa zamanında yapılmazsa bunun faturası daha sonra ağır şekilde çıkıyor. Seçime giderkenbiz kesenin ağzını açabiliriz. Şuan emekliye 100 TL bir zam yapıldı. 100 değil 500 TL’de yapabilirdik. Memura farklı bir şey yapabilirsin. Herkeseverebilirsin seçime giderken. Bunun faturası ileride getirecek ülke ekonomisine faturası önemli. Faturayı ödetmeye sırf seçimi kazanacağım diye hakkımız var misiyasilerin. Bir seçim kazanmak uğruna bu millete bedel ödetmemizin hakkı varmi, siyasinin hakkı var mi? Ekonominin gereği çarkları neyse onu yapalım."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MAHMUT AKSU

05 Mayıs 2015 Salı 17:45

Recep bey biraz vicdanın kaldıysa sapla samanı karıştırma. ssk genel müdürü dediğin kişi hükümetin kendisine dikta edilen politikasını uygular. şimdi senin ssk genel müdürüne verdiğin bir talimattan dolayı ssk batsa sorumlusu sen mi olursun genel müdürmü? artık bu millettle dalga geçmeyi bırak. gerçekleri söyle. namusun ve şerefin üzerine söz verip seçimler bitince akladığın temize çıkardığın yere bakanlar yürek yakanlar ne olacak? onu söyle. Gittimi bizim paralar şimdi.

Ak parti

05 Mayıs 2015 Salı 16:50

Başkaları ne yapmış geçen dönem mhp milletvekili ve chp milletvekili ne yapmış sorarım? Ne varsa yine AK PARTİ'DE var,şükür etmeyi bilin vicdansızlar

Ak Ispartalı

05 Mayıs 2015 Salı 13:54

Siz her yere duble yol yaptınız. Gide gide doyamıyorum. Hırsızlık yaptığınızı söylüyorlar. Ben inanmıyorum. Bu sefer Ak parti 4 vekil çıkarsın. Daha fazla duble yol yapılsın. Köylerede duble yol yapılsın.

Aaaah Ah !!!!

05 Mayıs 2015 Salı 17:14

Bilader,yolun var ama,bindiğin araba ithal,arabayı aldığın para da ithal(borç),benzin de ithal.AKP yle devam kararı alırsa bu millet duble yollarda eşeklerle gezeceğiz gibi :)

vatandas

05 Mayıs 2015 Salı 13:45

12 YILLIK BIRIKIMI YOK ETMEKMI??? ASIL SIZ TÜRKIYE DEVLETININ DOGAL YER ALTI VE ÜSTÜ ZENGINLIKLERINI,VE YAPILMIS FABRIKALARI Vb. BÜTÜN KAZANIMLARINI ÖZELLESTIRME ADI ALTINDA SATIP HARVURUP HARMAN SAVURMADINIZMI! BUNA NAZARAN HALKIDA YOLACAK YÜKSEK VERGILER CIKARMADINIZMI VE HALKI MECBUR BORCLANDIRMADINIZMI? KOSTANTINDE ISTANBULU KAYBETMEDEN HALKINI YÜKSEK VERGILERLE EZIYORMUS!

mehmet

05 Mayıs 2015 Salı 11:17

Bizzat bülent arınç ın açıklamaları var bu kadar israf etmesek vergi almaya gerek kalmaz diye google da aratın " bülent arınç israf" yazın dinleyin bakalım asgari ücretliye para verecek kaynak var mı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR