20 Nisan 2024 Cumartesi

BOMBA 32 YİNE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

BOMBA 32 YİNE TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

Isparta

BOMBA 32 HABER SİTESİ yine Türkiye gündemini belirledi. Haber Servisi Sorumlu Müdürü Ali Çevikbaş'ın haberi gündemde geniş yer buldu.

İŞTE O HABER

Isparta'da trafik kontrolleri ve radar uygulamasından kurtulmak isteyenlerin sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde kurduğu grubun üye sayısı 5 bini aştı. Facebook'ta 'Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)' adıverilen grupta, kent merkezindeki trafik kontrolleri ve radar uygulamalarıanında paylaşılıyor.

Grubun tanımında ise 'Her katılımda Isparta sokaklarında göz sayımız 2 tane daha çoğalmakta' denildi. Grup üyeleri trafik kontrolü ya daradar uygulamalarının bulunduğu yeri, 'Sav yolu gidiş istikameti benzinlik karşısı radar var. Dikkat! Saat: 10.35', 'Isparta- Eğirdir yolu Büyük gökçeli'deradar var. Dikkatli olalım. 09:40' gibi mesajlarla paylaşıyor.

RADARDAN KAÇMAK İÇİN FACEBOOK’TA GRUP KURDULAR

Isparta’ta trafik kontrolleri ve radar uygulamalarına yakalanıp,ceza yememek için Facebook üzerinde grup kuruldu. İki yöneticinin kurduğu grubun üye sayısı 5 bine yaklaştı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ’Isparta Radar veÇevirme (Canlı)’ adı verilen grup kuruldu. Yöneticiliğini A.T. ve İ.B.K.’nın yaptığı grubun kuruluş tarihi 18 Temmuz olarak belirtildi. Gruba, 5401 Facebook kullanıcısı üye oldu. Kent merkezindeki trafik kontrolleri ve radar uygulamalarının anında paylaşıldığı grup tanımlanırken, ’Her katılımda Isparta sokaklarında göz sayımız 2 tane daha çoğalmakta’ denildi.

RADAR VAR, DİKKAT 

Trafik kontrolü ve radar uygulamalarında ceza yememek amacıyla kurulan grupta paylaşımlar yalnızca üyeler tarafından görülebiliyor.Grup üyeleri trafik kontrolü ya da radar uygulamalarının bulunduğu yeri,"Sav yolu gidiş istikameti Opet karşısı radar var. Dikkat! Saat:10.35", "Isparta- Eğirdir yolu Büyükgökçeli’de radar var. Dikkatliolalım. 09.40" gibi mesajlarla paylaşıyor. Sürücüler bu sayede trafik kontrolü ve radar uygulamasına yakalanmamak için önlem alıyor.

’PAYLAŞIM CEZA YEMENİZİ ENGELLER’

Gruba ait bilgilerin yer aldığı bölümde, paylaşımların bellikurallar çerçevesinde yapılması konusunda üyeler uyarılırken, yöneticilerdenİ.B.K.’nın, "Bugün biz bir başkasına yardım sağlayabilirsek, yarın o kişininde bize yardımı dokunacaktır. Paylaşım ceza yemenizi engeller ve ehliyet kurtarır, bol şans. Kazasız, cezasız ve güvenli sürüşler dilerim. Anlayışınızve hassasiyetiniz için teşekkürler" şeklindeki açıklaması dikkati çekti.

 

Isparta Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ise ’Isparta Radar ve Çevirme (Canlı)’ grubundan haberdar olduklarını belirtirken, konuyu Emniyet Genel Müdürlüğü’ne bildirdiklerini ve gereken çalışmaların yapıldığını kaydetti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ALİ

23 Eylül 2014 Salı 15:13

MADEM HERŞEY AVRUPAYA ENDEKSLİ ;AVRUPADA RADARLARIN YERİ BELLİ HIZ SINIRI BELLİ SÜREKLİ DENETİM VAR.MADEM ÖYLE YAPILSIN.HIRSIZLIK EDER GİBİ SUÇLU ARAMANIN ANLAMI NEDİR?

VATANDAŞ

22 Eylül 2014 Pazartesi 21:55

Ne demiştik muhalif, tipik muhalif, ben bilirim, ben herşeyi bilirim, ben herşeyi doğru bilirim, siz ne bilirsiniz, siz anlamazsınız, siz bizi deteklemezseniz aptalsınız, psikolokluksunuz, aziz nesinliksiniz vs vs KARRRDESİM, RADAR KONTROLÜ İLE AKPARTİ YANDAŞLIĞININ NE ALAKASI VAAAR... BU ÜLKENİN YARISI AKPARTİLİ İSE YARISI DA DEĞİL SEN NEDEN DİĞER YARISI İLE Bİ .OK BECEREMİYOSUN ?

spartans

22 Eylül 2014 Pazartesi 21:12

Vatandaşına tuzak kuran polis varken bu memlekette bişey olmaz.Eğirdir yolunda hızı bir anda 110km den 70e hemen ardından 50km ye düşürüp ağacın arkasına saklanan radar oradan millet 70 diye geçiyor her geçen ceza yiyor.

bojuware 201

22 Eylül 2014 Pazartesi 17:26

Gözden kaçmayan vatandaş. Ben yıllardır o şehirden uzakkan sütçülerin köylerinin dağlarının eğirdirin dağlarının talan yağma edildiğini doğanıniklimin katledildiğini görürken sen trene bakan önündeki ottan başka birşey göremiyor birde beyni varmışgibi zıt yorum yapıyorsan bir dr git. Begenmedik butonu basanda gitsin tedavisi yok bunların.

VATANDAŞ

22 Eylül 2014 Pazartesi 15:17

Bu müzmin muhalifler de kıçlarındaki ıslaklığı bile akparti ye bağlamanın bir yolunu buluyorlar ya hayranım bunlara...

bojuware 201

22 Eylül 2014 Pazartesi 14:23

Gözden kaçan gerçek. Ispartanın dağları gölleri köyleri ormanları talanla yok edilirken organize olmıyan dur demiyen andavallar altındaki kuş serisi tenekeden ceza yememek için organize oluyor buna andaval sürüsü denir. Cebideki para şehrinden ve ülkesinden daha kıymetli. Bu andaval sürüsünden sadece AKP beyinsizliği çıkar.

qwerty

22 Eylül 2014 Pazartesi 13:31

Bence bunların haklılık payı var.Çünki radardaki amacı halkımız kota doldurmak olarak algılıyor.Toplumdaki genel kanı bu. Hızı engellemek istiyorsanız EDS ile denetliyeceğiniz yolu 24 saat denetleyin.Burada hız denetlemesi olduğunuda tüm vatandaşlar bilsin.Tuzak kurar gibi radar kurulursa herşeyin ateş pahası olduğu bu zamanda adamlarda grup kurar tabi.Adam araba alıyor avrupalıdan 2-3 kat fiyata.Benzin alıyor en pahalı türkiyede, MTV veriyor,trafik sigortasına veriyor,egzos'a veriyor,muayeneye veriyor,arabanın bakımına veriyor birde trafik cezası vermesin canım.Yolunacak tavuk mu bu millet? Araba olması suç mu?Artık araba bir lüks değil ihtiyaç. Radar olsun ancak bu şekilde olmasın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR