29 Mart 2024 Cuma

BOMBA 32 YAZDI O ÇUKURLAR KAPATILDI

Anadolu Mahallesi'nde kavşakta bulunan 2 çukur sürücülere zor anlar yaşatıyordu. Bomba 32 Haber Sitesi'nin gündeme getirdiği o haber sonrasında yetkililer çukurları kapattı.

Isparta

Anadolu Mahallesi'nde kavşakta bulunan 2 çukur sürücülere zor anlar yaşatıyordu. Bomba 32 Haber Sitesi'nin gündeme getirdiği o haber sonrasında yetkililer çukurları kapattı.

Anadolu Mahallesi'ni sanayiye bağlayan ana yolda bulunan 2 çukur sürücülere zor anlar yaşatıyordu. Sürücüler ise çukur nedeniyle kaza riski ile karşı karşıya kalıyor ve bir an önce çözüm bulunmasını istiyorlardı. Duyarlı vatandaşlarımız ise Bomba 32 Haber Ekibine ulaşarak tepkilerini anlatmıştı.

Geçen gün yaptığımız haber sonrasında o 2 çukur kapatıldı. Sürücüler ise rahat bir nefes aldı. Yetkililere ise teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çönürlü

09 Aralık 2017 Cumartesi 15:58

çok teşekkürler değerli bomba32 yetkilileri. bir de şu çönür mahallesinde A101 karşısında yeni yol üzerinde meydana gelen çöküğün resmini çekip sorumlulara iletseniz çok iyi olurdu. her gün yüzlerce araca ya zorunlu fran yaptırıyor ya da içine düşüyor. siz bunu iletirseniz Belediye de Çönürle üniversite arasındaki bütün çükükleri kapatır ve toparlar da size de hayır duası kalır inşalla

....

09 Aralık 2017 Cumartesi 02:20

Cunurun içinden ne zaman otobüs geçecek? Yollar kac yıl sonra yapılacak ? Bir haber yayimlayin

Kunta Kinte

08 Aralık 2017 Cuma 13:00

Gerçekten çok büyük bir Hizmet yapılmış. Anadolu Mahallesinin değerine değer katmış oldular. Allah yapanlardan razı olsun

Ilker

08 Aralık 2017 Cuma 12:00

Sayin Bomba 32 ailesi anadolu mahallesindeki bu sorunu gündeme getirerek sorun çözüldü teşekkürler. Birde şu KOLÇELİK KAVŞAĞINI çekim yaparak gündeme getirip ne saçma bir kavsak oldugunu yerinde inceleseniz. Biz Modern Evler Mahallesi sakinleri ve Sanayi esnaflari olarak bu kavsaktan muzderibiz. Konu aşağı modern evler mahailesinden gelen yoldan karşıya medddeme ticaret odasına geçmek için taa emniyetin önünden dolaşıp gelip geçilebiliniyor. Kavsak yapılacak dediler ama 3 4 yıl geçti tık yok.

COCO BOMBO

08 Aralık 2017 Cuma 11:55

İLLAKİ BU MEMLEKETTE BİRŞEYLERİN DÜZELTİLMESİ İÇİN BASIN YAYINA MI GEREK VAR SORUMSUZLUK DİZ BOYU İNSANLAR ALDIĞI MAAŞI HAK ETMELİ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR