20 Nisan 2024 Cumartesi

BOMBA 32 HABER EKİBİ İSLAMKÖY'DE

DOKUZUNCU Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi işadamı 90 yaşındaki Şevket Demirel, tedavi gördüğü İstanbul'daki Amerikan Hastanesi'nde sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Isparta

Isparta'da çimento üretimi yapan Göltaş A.Ş, orman ürünleri üretimi yapan Orma A.Ş'nin ve TED Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demirel,geçen hafta içinde evinde rahatsızlandı. Yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı İstanbul Amerikan Hastanesi'nde tedaviye alınan Şevket Demirel, saat 03.39'da yaşamını yitirdi. Şevket Demirel'in cenazesi hava yoluyla Isparta'ya getirilerek, Atabey İlçesi'ne bağlı İslamköy'deki aile kabristanında toprağa verilecek.

ATABEY’DE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Şevket Demirel’in vefat haberinin ardından Atabey’e bağlı İslamköy’de cenaze işlemleri için hazırlıklar başladı. İslamköy’ün girişinde temizlik çalışmaları yapılırken, hem cenaze namazının kılınacağı Şehriban Hatun Camii’nde hem de defin yapılacağı mezarlıkta hummalı bir çalışma yapılıyor.

DEMİREL AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEK

Vefat eden Şevket Demirel, annesi Ümmühan Demirel ve kardeşiHacı Ali Demirel’in mezarının hemen yakınına defnedilecek.

Süleyman Demirel Kalkınma ve Demokrasi Müzesi’ne bulunan Demirel Müze Evi’nin hemen yan tarafından bulunan Şevket Demirel’in de heykelinin bulunduğu bölümü Şevket Demirel adına müze yapılacak.

İslamköy Muhtarı Hakkı Gökçınar, Şevket Demirel’in vefatından dolayı derin üzüntü içerisinde olduklarını belirterek, “Köyümüzün ve Tüm Türkiye’nin başı sağolsun. 9’ncu Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’den sonra şevket Demirel hayatını kaybetti. Üzgünüz köy olarak. Bütün okullarımızda,camilerimizde bütün her türlü adım adım hizmetleri bulunmaktadır. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Süleyman Demirel Kalkınma ve Demokrasi Müzesi karşısında market işleten Gündüz Aktaş ise şuan üzgünüz sabah aldık haberi. Demirel ailesine başsağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin. Ben köyün damadıyım ama iyi bir insanmış Şevket Demirel. Özelikle benim dayılarıma çok yardımcı olmuş. Evsizlere ev yapmış, yersizlere yer yapmış” dedi.  










YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet ÇAKIR

09 Mayıs 2016 Pazartesi 23:21

MEKANIN CENNET OLSUN.......

Ahmet öztürk

09 Mayıs 2016 Pazartesi 22:13

Kaçkişiye işveriyorsunuz

Burak

09 Mayıs 2016 Pazartesi 21:34

Mekanın cennet olsun... Güzel insan

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR