19 Nisan 2024 Cuma

BOMBA 32 DÖNER SKANDALINI ARAŞTIRIYOR

ISPARTA'da kent merkezinde bir dönerciden yedikleri tavuk dönerden zehirlenerek hastanelere başvuranların sayısında artış yaşanıyor.

Isparta

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü çok sayıda öğrenci yedikleri tavuk dönerin ardından kısa süre sonra mide bulantısı ve ateş baş ağrısı yüzünden hastanelere başvurmuştu. Ve daha sonra ise aynı rahatsızlıktan dolayı hastanelere başvuranların sayısında artış yaşandı.

HANGİ HASTANELERE KAÇ HASTA BAŞVURDU

Gıda İntoksikasyonu olarak 25 hasta Doğumevine,1 hasta Özel Isparta Hastanesi’ne,1 hasta Isparta Devlet Hastanesi’ne, 1 hasta Özel Davraz Yasam Hastanesi’ne başvurdu. ISPARTA’da hastanelere başvuran hasta sayısında yine aynı rahatsızlıktan dolayı artış yaşandı.

NUMUNE ALINDI

O dönerciden bugün şikayetler üzerine numune alındı. Numuneler inceleme yapıldıktan sonra sizlere açıklayacağız.

BOMBA 32 BU OLAYI GÜN YÜZÜNE ÇIKARACAK

Bomba 32 Haber Ekibi, yaklaşık 3 gündür devam eden döner skandalının perde arkasını ortaya çıkaracak. Isparta Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün hijyen denetimi yaptığı öğrenilirken, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ise o tavuktan numune aldı. Pazartesi günü (25 Nisan) numune sonuçlarını açıklayacağız.

VE OGÜN O DÖNERCİNİN İSMİNİ DE AÇIKLAYACAĞIZ

BİZİ TAKİP EDİN

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Arap İsmail

25 Nisan 2016 Pazartesi 00:08

Bu memleket te eşek eti yedirdiler bozuk tavuk ne olacakki :))))

eşşek

25 Nisan 2016 Pazartesi 11:09

çok yedik eşek eti yiye yiye eşek gibi oldum)))bişey olmaz

turan

25 Nisan 2016 Pazartesi 00:05

insan sağlığıyla oynayanlara çok ağır cezalar verilmeli.

kerdeş

24 Nisan 2016 Pazar 23:14

kardeşim herşeyi devletten beklemeyin pis gördüğünüz yerlerde yemek yemeyin, ya temizliği öğrenecek yada sektörden defolup gidecektir. Hem pisliği eleştirin gidin bir de ****arda yemek yiin. Nasıl mideniz alıyorsa

ahmet

24 Nisan 2016 Pazar 22:10

ıspartanın döneri başka yerinkine benzemiyor. Ankara'da yaşarken özlerdim. Tabi her döner yenmez. Ben şahsen dönerciler piri Çullu Mustafa'nın oğlu Reşat abimin dönerini tek geçerim. Döner deyince benim aklıma Barbi büfe gelir. Bu memlekette eşek etinden döner bile satıldı gerçi ama şu milleti zehirleyen dönercinin ismini açıklasalar da işini düzgün yapanlar durduk yere zarar görmeseler.

halil döner

24 Nisan 2016 Pazar 20:43

Evet arkadaşlar hele siz sanayideki dönercilere bi bakın tarım il müd. göreve davet ediyorummm

turşucu niyazı

24 Nisan 2016 Pazar 19:10

ben bundan sonra döner yemiyicem sizde yemeyin ucuz diye alıyorsunuz 4 lira fazla verin adam gibi yerde yiyin döner zararlı gidin zararlarını araştırın hem saglıgımızı etkiliyor hemde hasta ediyor sulu yemek yiyin onun yerine daha iyi olur ısparta halkı sıze sesleniyorum bunlar hala devam ederler işlerini yapmaya 5 kurus fazla kazanmak için saglıgımızı elımızden almasına izin vermeyin dönercilere gitmeyin ...

VATANDAŞ

24 Nisan 2016 Pazar 18:19

BEN ISPARTADAKİ KADAR PİS DÖNERCİ VE LOKANTA GÖRMEDİM. HİJYEN ANLAYIŞI SIFI.R. BİRÇOĞUNUN TUVALETİ İLE MUTFAĞI YAN YANA. DÖNERCİLER EN PİS HANGİMİZ OLURUZ YARIŞINDA. ÇİĞ ETLER SICAK HAVADA BİR GÜN BEKLİYOR, KOKMUŞ ETİ PİŞİRİP PİŞİRİP SATIYORLAR. ATEŞİN BAŞINA KONAN ETİN DON OLMASI LAZIM Kİ BOZULMASIN. BY DÖNER GİBİ YERLERDEN BİRAZ DERS ALIN. ADAMLAR BOŞUNA MARKA OLMUYORLAR.BÖYLE GİDERSE DAHA NE ZEHİRLENMELER OLUR BENDEN SÖYLEMESİ.

Musa

24 Nisan 2016 Pazar 17:29

Kendi kazancları için insanların sağlıklarını hice sayan ve ac gözlülük yaparak satamayacağından fazla döneri takan ve bu döner satılmayınca ertesi gün yeni takacağı dönerin altına kalan döneri takan onlar için sağlıktan daha deyerli olan para kazanmak hadi bunu anladık peki sağlık denetmenleri hergün sabahın köründe esnaflar dükkanlarımda sigara içiyormu diye dolaşacaklarına hergün bu insanları denetleseler daha iyi olmazmı saygılarımla m.y

yorumcu

24 Nisan 2016 Pazar 15:59

Bence oradaki fast footçuların hepsini başka bir yere taşımak gerekiyo Köy pazarının oraya mesela yani Ispartanın merkezinde çok hoş durmuyo bence ****arda daha hoş görünen kente görsel olarak katkı sağlayacak şeyler yapılabilir

FURKAN

25 Nisan 2016 Pazartesi 00:44

Köy pazarı diye itelediğin hayırdır kardeş ? Bas bayaa ırkçılıktır bu. Köylü-Şehirli diye ayıracak mısın milleti? Kentsel görünüme önem veriyorsan da, buyur yol senin hem senin görüntün hemde düşüncelerin kentin kalitesini bozuyor..

yılmaz

24 Nisan 2016 Pazar 14:28

neresi olduğunu niye yazmıyorsunuz bilsek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR