29 Mart 2024 Cuma

Bölge Trafik İçinde Hasta Varken Durdurdu !

Bölge Trafik İçinde Hasta Varken Durdurdu !

Isparta

Geçtiğimiz günlerde Şarkikaraağaç’tan Isparta’ya hasta nakili yapan Dr. Sadeetin Bilgiç Devlet Hastanesine ait ambulans Gelendost Bölge Trafik Ekipleri tarafından Radar uygulamasına takılarak içerisinde hasta ile birlikte durduruldu.

 

Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesinde ağırlaşan bir hastayı Isparta’ya sevk eden Ambulans sirenleri ve tepe lambaları açık olmasına rağmen Gelendost Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince durduruldu. Ambulans şoförünün içerisinde “hasta var, acil Isparta’ya yetiştirmem lazım demesine rağmen, radar’a girdiniz diyerek cezai işlem uygulanmaya kalkışıldı.

 

 Gelendost Trafik Bölge Şube Müdürlüğüne bağlı  trafik ekipleri ambulansı durdurdu ve sürücüsünün aşağıya inmesini istedi. Polis ekibine acil hasta sevki yaptığını söyleyen ambulans şöförü trafik polisi ise iddiaya göre, ? Radara girdiniz, evraklarınızı verin, tepe lambaları neden az yanıyor diyerek Ambulansı içerisinde ağır hasta olmasına rağmen Ambulans'ı oyaladığı iddia edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hakan aydın

17 Nisan 2015 Cuma 17:01

hayırdır niye yayımlamadın.yorumu

ISPARTALI

16 Nisan 2015 Perşembe 17:25

Acaba bu durdurulan ambulansta kendi eşi,çocuğu,annesi yada babası olsaydı ne yapardı bu memur arkadaşlar herhalde beylik silahıyla devletin ona verdiği silahla durduran kişiyi vurmak isterdi heralde işte devlet buna durdurma yetkisi veriyosa yetkisini iyi amaçlar için kullanacak.....

saglik

16 Nisan 2015 Perşembe 16:20

Allah gostermesin ama cok ayip bir sey yazik hasta vatandasada ya o arabanin icinde ceza yazan polis memuru nun esi cocugu olsa o polis memuru da abulansta olsa ne olurdu gecis selbest olurdu hatirliyomusunun gelendos bolge trafik polis memuru rahatsizlanmistida bolgeden rahatsiz personeli almistik sizlerde polis araciyla ambulansin onunden ****luk yapmistiniz iste o zaman radara giriyoruz diye yavas gidecektik ama olmuyo can bu can

düşünüyorum

16 Nisan 2015 Perşembe 10:03

Gercekse üzüldüm o ambulans ta bende olabilirdim

ISPARTALI

16 Nisan 2015 Perşembe 08:43

VUKUU BULAN BU OLAY ÇOK ACI VE DÜŞÜNÜDÜRÜCÜ. MUHTEMELEN BU OLAYIN İKİ SEBEBEİ VAR. BİRİNCİSİ BU CEZA UYGULAMASINI YAPAN MEMURU; PARALELCİ OLMASI NEDENİ İLE SÜRGÜNDE İNSANLARA EZİYET EDEREK TEPKİ VERSİNLER DİYE YAPIYOR. İKİNCİSİ İSE BU MEMLEKETİN, BU ÜLKENİN ÇOCUĞU DEĞİL ONUN İÇİN YAPIYOR. ACİL TEDBİR ACİL TEDBİR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR