19 Mart 2024 Salı

BOĞAZİÇİ’NE BÜYÜK İLGİ

Sınava rekor katılım Boğaziçi Koleji, Bursluluk Sınavı büyük ilgi gördü.

Isparta

Kısa zamanda eğitim alanında büyük bir başarı elde eden Boğaziçi Koleji, Isparta’nın eğitimine katkı sunuyor.17-18 Şubat 2018 tarihlerinde düzenledikleri “Bursluluk Sınavı” veliler ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Düzenlenen sınava Isparta genelinden “bin sekiz yüz “öğrenci katıldı.4.5.8.9.10.11. sınıfların katıldığı sınav 2 günde 6 oturumla tamamlandı. Yapılmış olan bu sınavda Boğaziçi Kolejinden başarı elde eden öğrencilere belirlenmiş oranlarda bursluluk verilecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

para para

19 Şubat 2018 Pazartesi 19:38

özel okul = boşa giden para demektir. eğitim parayla olmaz. hele 20 30 bine hiç olmaz. küçücük cocuklar için aldıkları paraya bakın. bu işler kafayla, oturup çalışmayla oluyor.

eğitim iflas etmiş !

19 Şubat 2018 Pazartesi 12:50

adamlar çaktırmadan okulları da özel yaptılar ya. yazık ya verilen paraya ilkokul öğrencisi için 20 bin verilir mi. ama insanları mecbur bıraktılar. çünkü devlet okulları özel okulların normal olarak gerisinde kaldı. tabi kimse de bu durumda devlete göndermek istemiyor. özelle devlet arasında inanılmaz fark var 7 24 ders yapacaklar neredeyse. devletteki çocuk yarışamaz oldu. yazık ya eğitimi de paraya çevirdiniz çok yazık. yetenek ve kafa nın hiç önemi kalmadı zaten parayı basan üni. de okuyor !

hakan han ASLAN

19 Şubat 2018 Pazartesi 10:05

Öğrencinin içinde azim olmadıkta her şey boş Sayın rahmetli Süleyman Demirel kollejdemi okudu ama gelgelelim bi başbakan Cumhurbaşkanı oldu.Onun için köy okuluda aynı,kolejlerde aynı benim için

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR