26 Nisan 2024 Cuma

Boğaziçi Koleji’nde Cumhuriyet’in 98. yıldönümü coşku ile kutlandı

Boğaziçi Koleji’nde Cumhuriyet’in 98. yıldönümü coşku ile kutlandı

Isparta

Okulda düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine Bogaziçi Koleji okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDİLDİ

Yaşanan pandemi dolayısıyla sosyal mesafe başta olmak üzere tüm önlemlerin alındığı kutlama Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapıldığı kutlamalarda öğrenciler, ellerinde taşıdıkları Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla gösteriler yaptı. 29 Ekim kutlamaları anaokulu biriminde de coşkuyla kutlandı. Öğretmenleri eşliğinde kutlamalara hazırlanan minik öğrencilerin gösterileri oldukça ilgi gördü.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Veli

28 Ekim 2021 Perşembe 07:30

Üstten dördüncü fotoğrafa bakıldığında pandemi kurallarına ne kadar uyulduğu belli oluyor(!!!). Havasız daracık bir salon. Normal koltuk yetmeyince yanlarına atılan ekstra sandalyeler vs., vs....

endişeli veli

27 Ekim 2021 Çarşamba 10:45

Malesef gösteride hiç bir önlem alınmamıştı. Kimse mesafeli oturamadı yer kalmadığından salondaki öğrencileri dahi dışarı çıkardılar. oldukça kalabalıktı üstelik. havalar bu kadar güzelken velileri ve çocukları böyle riskli bir ortama ****larını anlayamıyorum asla.

Onkolojı

26 Ekim 2021 Salı 23:27

Yazık günah bu masum küçücük çocukların agzına bu yüz paçavrası Maskeleri takmakta nedir ya böyle.? Üstelik bunların cigerleri gelişim çagında pek çok avrupa ülkesinde MASKE kullanımı iptal edildi ciddi zararları ortaya çıktı çünkü. Lütfen bir an önce vazgeçin bundan ''Dünya saglık örgütü açıklama yaptı hastalık teşhisi konmamış bir kimsenin Maske takması ek riskleri dogurur saglıksızdır dedi'' Vazgeçin bu saçmalıktan artık Dünya UYANDI biz hala maske taktırıyoruz yeter ya.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR