26 Nisan 2024 Cuma

BOĞAZİÇİ'NİN TEOG BAŞARISI!

Milli Eğitim Bakanlığınca 27-28 Nisan 2016'da gerçekleştirilen TEOG -2 sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre, Isparta Boğaziçi Ortaokulu öğrencisi Ezgi ÖZEN soruların tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1.si olarak önemli bir başarıya imza attı.

Isparta

Sonuçlarla ilgili açıklamalarda bulunan Isparta Boğaziçi Okulları Kurucularından Ortaokul Müdürü ve Matematik Öğretmeni H. Sezgin Yılmaz, ‘‘Bireysel ve kitlesel başarının her zaman doğru adresiyiz . Öncelikle öğrencimizi bu başarılarından dolayı okullarımız adına tebrik ediyorum. Yine öğrencimizin geçmiş başarılarında ve öğrenmelerinde emekleri olan tüm kurumlara ve öğretmenlerine de ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim. Öğrencimiz disiplinli, özverili, çalışkan, öğrenmeyi öğrenmiş bir öğrenci olduğundan başarısı da tesadüf olmadı. Öğrencimizin değerli ailesi ise her zaman yanında oldukları için bu başarıdaki ana etkenlerden biriside hiç şüphesiz bu destek olmuştur" dedi.

                2016-2017 sezon hazırlıklarında da sona yaklaştıklarının altını çizen Sezgin Yılmaz, sınavlara hazırlık sürecinde öğrencinin başarılı olmasında bazı temel etkenlerin olduğunu bu etkenlerden en başta gelenin de hiç şüphesiz ‘hedef belirlemek’ olduğunu söyledi. Yılmaz, ‘‘Hiç şüphe yok ki hedefi(leri) olan öğrencilerin derslere karşı olan yaklaşımları, tutumları ve özverileri çok olumlu oluyor, devamında da başarı kendiliğinden geliyor tıpkı öğrencimiz Ezgi ÖZEN’ de olduğu gibi. Öğrencimize bundan sonraki öğrenim hayatında başarılar diliyoruz’’ diye sözlerini tamamladı.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ömer

10 Haziran 2016 Cuma 21:25

Başarılarının devamını diliyoruz

Serdar

10 Haziran 2016 Cuma 19:28

Maşallah, Allah zihin açıklığı versin tüm okuyan çocuklarımıza

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR