24 Nisan 2024 Çarşamba

BİZİM İÇİN HİÇ BİR ŞEY...

BİZİM İÇİN HİÇ BİR ŞEY...

Isparta

Isparta'da Süleyman Demirel Üniversitesi'nde okurken 2007 yılında tanışan ve birbirlerine aşık olan Arife Mert (28) ve Murat Kabik (29)çifti 2009 yılında nişanlandı. Okul bittikten sonra düğün tarihi alan MuratKabik Fethiye'ye, Arife Mert ise memleketi Mersin'in Anamur İlçesi'ne döndü.Düğüne 5 ay kala, 28 Aralık 2012'de çalıştığı tur teknesinden motosikletiyle evine dönen Murat Kabik, Çalış Mevkii'nde önüne çıkan yayaya çarpmamak için motosikletten düşerek boynunu kırdı. Kabik'ın hastanedeki tedavisi devam ederken bir otelin muhasebe bölümünde çalışan nişanlısı Arife Mert, işi bırakarak Fethiye'ye geldi. Aylar süren tedavisine karşın vücudunun yüzde 98'ini kullanmaz hale gelen Murat Kabik, nişanlısının desteğini sürekli yanında hissetti.

 

"TÜM ENGELLERE RAĞMEN EVET"

 

Tedavi süreci ve maddi imkansızlıklar nedeniyle düğünleri ertelenen çift, geçen 8 Temmuz'da Karagedik İlkokulu bahçesinde düzenlenen törenle dünya evine girdi. Kabik düğüne tekerlekli sandalye ile katıldı. Nikah memurunun evlilik sorusuna "Tüm engellere rağmen evet" cevabını veren Arife Mert, tekerlekli sandalyedeki eşiyle birlikte oyunlar oynadı. Ailelerinde destek verdiği düğünde çift, gönüllerince eğlendi.

 

"KALBİMİZ ENGELLİ DEĞİL"

 

Çok zor günler yaşadıktan sonra nihayet kavuştuklarını belirten Murat Kabik, "Kaza sonucu yüzde 98 engelli oldum. Nişanlım bu süreçte beni bırakmadı. Ailelerimiz de destek oldu ve düğünümüzü yaptık. Çok mutluyuz. Bizim bedenimiz, zihnimiz engelli olabilir ama kalbimiz hiçbir zaman engelli değil. Kalbimiz aşka, sevgiye her zaman açık" diye konuştu.

 

Eşini çok sevdiğini belirten Arife Mert ise "Önemli olan kalplerin bir olması. Bu durumun bizim için hiçbir engeli yok" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BİRİ

13 Temmuz 2016 Çarşamba 16:39

ALLAH MUTLU ETSİN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR