28 Mart 2024 Perşembe

BİZİM BU MİLLETE DAHA ÇOK BORCUMUZ VAR

AK Parti Milletvekili Recep Özel, MHP 1. Sıra Adayı Nuri Okutan'ın kendisi hakkında Kanal 32'de yaptığı açıklamaların "BİB"lendiğine dikkat çekerek, bizim ağzımız onunki gibi bozuk değlidir. Bize karşı küfür kullandı. Aynaya baskın kendisini görsün dedi.

Isparta

AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin düzenlediği Binbirevler mitinginde konuştu. Özel, burada kendisi hakkında ağıza alınmayacak açıklamalarda bulunan MHP'nin 1. sıra adayı Nuri Okutan'a yüklendi. Özel;"Kendisi Kanal 32'de benim hakkımda açıklama yapmış. Konuşması"Bib"lenmiştir. Bizim ağzımız bozuk değildir. Bize karşı küfür kullandı. Aynaya baksın kendisini görsün. Biz edeb dolu bir liderin Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu'nun kadrosuyuz" dedi.


ÇATLASANIZ DA İKTİDARIZ

CHP'nin seçim kuruluna itirazı ile kendisine ait bilboardlarının kaldırıldığını söyleyen AK Parti Milletvekili Recep Özel, "Kaldırtabilir o kadar önemli değil ama biz milletin gönlünde ak parti kadroları olarak yerettik. Bizi bilboardlardan kaldırsanız ne olacak. Milletin kalbinden gönlünden silemedikten sonra daha doğrusu siz o gönüllere giremedikten sonra biz daha buülkede uzun yıllar iktidarda kalacağız. Çatlasanız da patlasanız da iktidarda kalacağız. Bizim bu millete daha çok borcumuz var. Yolun daha başındayız"diye konuştu.

Bugün 27 Mayıs ihtilalının yıl dönümünün olduğuna dikkat çeken Özel;  "Rahmetli Menderes'i milli irade ile gelen bir başbakanı bu ülkenin siyasi geçmişi o askeri vesayeti bugün o CHP'nin o MHP'nin savunduğu fikirleri savunanlar Adnan Menderes'i asmışlardı. Biz Adnan Menderes'in de Özal'ın da, Erbakan'ın da izindeyiz yolundayız. Allah'a şükür memleket sevdalılarıydı. Memleketin ileri gitmesi için gecesini gündüzüne kattılar. Çalıştılar" şeklinde konuştu

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

isim mevzu değil

28 Mayıs 2015 Perşembe 17:54

cidden sağlam miting olmuş..tam uğurlar olsun demeye yakışır bir şekilde..yar saçların lüle lüle ampul sana güle güle

Ak Ispartalı

28 Mayıs 2015 Perşembe 09:12

Evet sayın vekilim çok doğru şeyler söylüyorsun hep. Çatlasınlar patlasınlar onlar. Onlaar sayın vekilim duble yol felan yapamazlar. Siz yol yaptınız heryerlere sayın vekilim. Sütçüler yolunuda duble yol yaparsanız çok iyi olacak.

he hee

28 Mayıs 2015 Perşembe 14:15

çok beklersin yapar sütçleri ve köylerini yeri nerde oldugunu biliyomu bakalım sor bi

ş karaağaçlı

28 Mayıs 2015 Perşembe 08:28

bizllerede belki seçime az kaldı şarkikarağacada bir vadi olur bizim karacın hiç ihtiyacı kalmadı allah razı olsun şimdide merkeze olsun hak etti merkezde duranlar

VELI

28 Mayıs 2015 Perşembe 01:53

erbakan kesinlikle size sonsuz karsiydi ülkeyi satacaksiniz, hatta akp faiz lobileri kurmustur diye diye vefat etti mübarek. bu gün gercekten görülüyor aclik seviyesi 1500tl 4 kisilik bir aile icin , siz is verenden fazla karsisiniz iscinin bu seviyede bile maas almasina. Yoksulluk siniri 4500tl 4 kisilik bir aile icin. Anlasiliyorki siz bu milleti ****et acik yoksullastiriyorsunuz. Kemal dervis zaten acikladi türkiye yavas yavas dahada fakirlesecek , hayat pahalanacak diye.

Nuri

28 Mayıs 2015 Perşembe 00:55

Sizler AK Parti davasına sahip çıkmayan AKP milletvekillerisiniz. AKP milletvekili olup CHP ye hizmet ettiniz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR