28 Mart 2024 Perşembe

BİZE BİR GÖREV DÜŞERSE EMRİNDEYİZ

BİZE BİR GÖREV DÜŞERSE EMRİNDEYİZ

Isparta

Alperen Ocakları Başkanı İbrahim Balaban, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde başarı dileklerini ileterek, destek mesajında bulundu.

Ziyarette konuşan Alperen Ocakları Başkanı İbrahim Balaban, “Ocak olarak biz başkanımızın her zaman yanındayız. Başkanımızı her zaman gönlümüzden hiç çıkarmadığımız gibi, seçim arenasında bize bir hizmet düşerse de, başkanımızdan görev almak, ödev almak, ‘dersinizi çalışın’ derse onun için geldik. Gönlümüz, oyumuz, çevremizdekilere de tavsiyemiz odur. Başkanımız her kesimden sevilen takdir görülen bir insan. Başkanımıza destek olmaya geldik, bize bir görev düşerse emrindeyiz” dedi.

Alperen Ocakları Başkanı İbrahim Babalan ve beraberindekilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da şunları söyledi:

“Alperen Ocakları çok köklü bir ocağımız. Türk milletinin hassasiyetini, özelliğini, geleceğini belirleyen ve bu doğrultuda da gidecek tarihi bir ocağımız. ‘Sizlerle beraberiz’ diyerek gelen ve destekte bulunan bir ocağımız. Hiçbir beklenti içerisinde olmadan belediye başkanlığımızı destekliyorlar. Bu önemlidir. Geçmişteki hizmetlerimizi takip etmişler, çok yakından biliyorlar ve tekrar seçilmemizi istiyorlar. İşte Alperen Ocağı budur. Alperen Ocağı memleket içindir. Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanlığım uzun süredir devam etmektedir. Bizlere onur veren ocaklar. Türk Milletine onur veren ocaklar. Ülkemizin varlığının devam etmesini arzu eden ocaklar. Bu ziyaretten hem duygulandım, hem onur duydum. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

veli

15 Ocak 2019 Salı 10:44

bu şahısla alperen ocagı başkanlıgını nasıl yanyana yazabiliyosunuz ona bile şaşarım

YASİN

15 Ocak 2019 Salı 10:32

5 senedir alperen ocaklarının içindeyim hatta üniversite sorumlulugum var ben bu adamı hiç görmedim.NE ALAKA ŞİMDİ BU HABER.Şuanda zaten genel merkez olarak BBP Belediye başkanı adayımız DR. LEVENT AYBATILI....... Biz gerçek alperenler olarak zaten LEVENT AYBATILININ YANINDAYIZ.

Alperen özden

15 Ocak 2019 Salı 00:26

Sen ne söylersen doğrudur her zaman senin yanındayız başkan Balaban

umut

14 Ocak 2019 Pazartesi 19:33

Büyük birlik partisinin belediye başkan adayı varken alperenler neden Yusuf Ziya Günaydın ı destekliyor???

VATANDAŞ

14 Ocak 2019 Pazartesi 19:07

SAYIN BAŞKAN İSTEM İSTEM İSTEM NEDİR BU BU İŞÇİLER SENİN İŞÇİLERİN DEYİLMİ ŞURAYLA BİR İLGİLEN İŞÇİLER GERÇEKDEN PERİŞAN MI HER ZAMAN HAZRETİ ÖMER ADALETİ ORADA YOKMU İŞÇİSİDE EMEKLİSİDE GERÇEKDEN PERİŞANMI BİZE BİR AÇIKLAMA YAP

başkanım

14 Ocak 2019 Pazartesi 15:29

başkan köy garajının ordaki köprüden alllah aşkına bi geçsene.. millet akraba oluyo geçerken. hiçm,i sağa bakmıyonuz ordan geçerken. bu arada basın danışmanınız iş yapmıyo. bu mesaj ve sokak tulumbacısı yıllardır yazılıyo okuyan yok. olsa ilgilenicenizi biliyorum

Burkiii

14 Ocak 2019 Pazartesi 14:41

Ne demeçler verseniz boş gökmenoğlu geliyor

takip

14 Ocak 2019 Pazartesi 14:19

tüm ısparta yusuf ziya başkanın arkasında, garibim ŞB de yalnız başına tırmalıyor, şdye ise işi gücü bırakmış lüküs aracıyla yusuf ziyayı takip ediyor

Krallar

14 Ocak 2019 Pazartesi 14:14

Krallar her zaman yaninizdayiz yine yeni yeniden yussuf ziya günaydin diyoruz..

veli

14 Ocak 2019 Pazartesi 13:30

vay benim ocagımın haline kimlere kalmış kendisine faydası olmayan birisi kimlere destek olacak mış

ali

14 Ocak 2019 Pazartesi 13:22

Adamın ham maddesi

Kesin

14 Ocak 2019 Pazartesi 13:11

Sizin desteğiniz aldı ya kesin kazanır

YABANCI

14 Ocak 2019 Pazartesi 12:32

TEMELİ SAĞLAM OLMAYAN TEMEL .YIKILMAYA MAHKÜMDÜR.ben yabancı BİRİSİ OLARAK.60 YILIMI M.H. P YE verdim YİNEDE DAVAMDA VAZĞEÇMEM lakiiiin! ISPARTALIYA oy VERMEM.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR