29 Mart 2024 Cuma

BİZ TÜRKİYE SEVDALISIYIZ, ISPARTA SEVDALISIYIZ

BİZ TÜRKİYE SEVDALISIYIZ, ISPARTA SEVDALISIYIZ

Isparta

Isparta Davrazspor’un Sosyal İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Tahsin Gürsu, “Son yılların en güçlü yönetim kurulu bu yıl kuruldu. Çok güzel bir ekibimiz var. Futbolcularımızda motive olmaya başladı. İnşallah ‘ O sene bu sene’ diyoruz. 3 senelik ...

Isparta Davrazspor’un Sosyal İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Tahsin Gürsu, “Son yılların en güçlü yönetim kurulu bu yıl kuruldu. Çok güzel bir ekibimiz var. Futbolcularımızda motive olmaya başladı. İnşallah ‘ O sene bu sene’ diyoruz. 3 senelik hasret Allah’ın izniyle bu sene bitecek” dedi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Isparta Davrazspor bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Konyaaltı Belediyespor’la karşılaşacak.

Isparta Davrazspor’un Sosyal İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi Tahsin  Gürsu, yeni sezonla ilgili iddialı konuştu.  BETAŞ olarak her dönem sporun içinde olduklarını ve ‘O sene bu sene’ diyen Gürsu,  tüm kenti birlik ve beraberliğe davet etti.

Isparta sevdalısı olduklarını ve üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydeden Gürsu, “Biz Ispartalıyız. Isparta’nın evladıyız. Isparta’da bugüne kadar hizmet eden yegane sebebim Ispartalı olmam. Dışarıya da çok hizmetler veriyoruz ama yurt dışına da destek vermemiz için çok teklif geldi. Biz önce kendi vatanımıza milletimize ve bölgemiz dedik. Biz Türkiye sevdalısıyız. Isparta sevdalısıyız. Isparta sevdalısı olduğumuz için bütün sosyal projelerde futbol ya da spor kulüplerinin diğer faaliyetleri olur. Sosyal projeler altında etkinlikler olur. Bu tarzda Isparta’da ne kadar etkinlik varsa bize olaşıyorlar bizde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Isparta’mız çok büyük yatırımlar almasa da belki bununda Isparta’mız için bir faydası vardır diye düşünüyorum. Çünkü çok gelişmiş illere bakıyoruz. Çok karmaşık, çok kozmopolitik bir düzen oluşuyor. İnsanlar birbirini tanıyamıyor. Biz burada bu sıcaklığı, samimiyeti yakalıyoruz. Birbirimizi tanıyoruz. Herkes bu aile içerinde kalabalık bir şehir olmadığından birbirini çok tanıdıkları ve samimi buldukları için bu şekilde Isparta’mız çok gelişmemiş durumundan dolayı birbirimizle daha sıcak ilişkiler kurabiliyoruz. Bu bir artıdır ama biz isteriz ki yatırımcılar buraya yatırım yapsınlar isteriz. Çünkü burada da imkânların tarımdan hayvancılığından bölgesel anlamda bir çok yetişen meyvelerimiz var, hayvancılığımız gelişmiş.Bizde memleketimizde spor olsun diğer sosyal etkinlikler olsun bu satrançta olabilir, futbolda olabilir. Ben hepsine şirketim olarak şahsım olarak her zaman destekçi olurum. Son zamanlarda hocamız değişti. Futbolcularımızda birbirleriyle kaynaşma içerisinde. Yıllardır birilerini hiç görmemiş arkadaşlar buluştular. Bu buluşmanın verdiği bir acemilik ister istemez olacaktır. Bunlarda zaman çerisinde çözülecek. Bu çözüm olduğu zamanda bu iş takım işi. Ne iş yaparsanız yapın sabır gerekiyor. Biz uzun zamandır burada arkadaşlarımızla çalışıyoruz. Yeni bir arkadaşımız geldiğinde adaptasyon süreci mutlaka oluyor. Onunda bir zamana ihtiyacı var. Ali başkanımızın da başında olduğu yönetimle Süreyya Sadi Bilgiç vekilimizin desteğiyle, Vali Şehmus Günaydın Bey’in desteğiyle bütün arkadaşlarımız genç dinamik. Bugüne kadar gördüğüm en iyi yönetim ve çok fedakâr çalışan yönetim. Ben bunların bu şekilde çalışması beni de daha önceki yönetimlerden aldığım hırsı daha da hırslandırdı. Ben de maddi manevi elimden ne geliyorsa her Salı günü toplantı yapıyoruz. Yorum ve istişare yapıyoruz. Bununla ilgili alınabilecek eylem planları önlemlerimizi alıyoruz. Çok güzel bir ekibimiz var. Futbolcularımızda motive olmaya başladı. İnşallah ‘ O sene bu sene’ diyoruz. 3 senelik hasret Allahın izniyle bu sene bitecek” diyerek konuştu.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Yılmaz bayram

27 Eylül 2018 Perşembe 12:30

İyi yönetim kurulmuş olabilir ama bu oyuncularla şampiyonluk çok zor daha daha top yapamıyoruz hücum edemiyoruz üç yıldır Ada'm gibi bir forvet bulamadık üç yıldır transferde hep geç kalıyoruz. İnşallah yanılırım ama bu grupta şampiyon olmak çok zor üst düzey transferler yapmalıydık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR