19 Nisan 2024 Cuma

BİZ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

BİZ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Isparta

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, görev süresi boyunca gece-gündüz çalıştıklarını söylerken, ‘niye bazı yatırımları son dakika başlattı’ diyenlere cevap verdi. Günaydın, 1,5 yıl önce ‘ben seçime yarım saat kala ihale yapabilirim’ dediğini hatırlatarak, “Bizim son dakikamız, ön dakikamız yok. Seçim yaklaşınca iş yapıldığı Türkiye’de bir alışkanlık haline gelmiş, gösteriş amaçlı iş yapıldığı için bizi de öyle zannedenler oluyor” dedi.

GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTIK

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, , Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinin altında inşası devam eden Mustafa Kemal Atatürk Güreş Alanı ve Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu. Tesislerin yapımında son noktaya yaklaşıldığını ve şu anda membran sistemleri, yine duş ve lavaboların fayans döşeme çalışmalarının da bitmek üzere olduğunu söyleyen Başkan Günaydın, görev süresince gece-gündüz çalıştıklarını kaydetti.

SON DAKİKAMIZ, ÖN DAKİKAMIZ YOK

Son olarak temeli atılan ve yapımı devam eden çalışmalarla ilgili olarak ‘Niye bunu son dakika yaptı?’ diye konuşanların olduğunu hatırlatan Günaydın, “Biz seçimle ilgili çalışmıyoruz son saniye bile ihale yapan bir belediyeyiz. ‘Niye bunu son dakikada yaptı? diye olumsuz konuşanlar oluyor. Bizim son dakikamız, ön dakikamız yok. Biz gece-gündüz çalışıyoruz.  Seçim yaklaşınca Türkiye’de iş yapıldığı bir alışkanlık haline gelmiş, gösteriş amaçlı iş yapıldığı için bizi de öyle zannedenler oluyor” dedi.  

BİZ HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

NEDEN BUNLARIN AKLI ERMİYOR?

Mustafa Kemal Atatürk Güreş Alanı ve Spor Kompleksi için ‘Bu tesis seçim için mi yapıldı?’ diye soran Başkan Günaydın, “Biz proje ve hizmet için çalışıyoruz. 1,5 yıl önce ‘ben seçime yarım saat kala ihale yapabilirim’ demiştim. Huzurevinin temelini attık, bu seçim için mi? Huzurevi projesi için bir buçuk yıl önce çalışmaya başlandı. Neden bunların aklı ermiyor. Biz çalışıyoruz ve Isparta’mızı Avrupa şehirlerinin üzerine çıkarma projemiz var. Bizim her vaktimiz kıymetli. Bizde seçim öncesi, seçim sonrası diye bir şey yok” görüşlerinde bulundu.

TÜRK ULUSUNA YAKIŞIR BİR TESİS KURUYORUZ

Mustafa Kemal Atatürk Güreş Alanı ve Spor Kompleksinde peyzaj çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Oturma guruplarının bulunduğu ayak yerleri çim ekilecek. Baktığınızda taş değil yeşil görünecek. Vatandaşlarımız yeşilin içerisinde oturacak. Teknik ekibimizle son çalışmalarımızı inceliyoruz. Burada yağlı pehlivan güreş olimpiyatı yapılacak. Türkün milli sporu olan yağlı güreşe büyük önem veriyoruz. Türk ulusuna yakışır bir tesis kuruyoruz. Yine burada bayramlar, kutlamalar, konserler yapılabilecek. Gökkubbe ile birlikte birbirini tamamlayan meydanlarıyla da büyük bir tesis haline geliyor. Yine bu alanda yürüyüş yollarımız yer alacak. Isparta'nın her tarafı gül bahçesi oldu. Burası da gül bahçesi olacak. Bu tesisimiz parlayacak ve Isparta hizmetinde çok önemli aktiviteler burada olacak. Bu tesislerimizin hayırlı olması temennisinde bulunuyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

edirne

22 Şubat 2019 Cuma 08:56

edirnede adalı halil kurt dereli var dı ısparta da ne var ki tarihten gelen..madem bu sporu ilerletmek istiyorsun gölcükte ki yere yapsaydınya yazık değilmi ne güzel konut yapılacak yere..yada sav da bi yer varsa ****ara da olurdu..

Veli özdemir

22 Şubat 2019 Cuma 00:50

Ziya milletin ucuz eve ihtiyacı var saçma sapan seylerredegil

Halkımız ozani

21 Şubat 2019 Perşembe 23:10

İnşaat da bitince / yuSZiya seçilince / Isparta cennet olur / herkes bunu bilince

Kerem

21 Şubat 2019 Perşembe 22:36

Ha çok doğru. Ispartalı da dört gözle bu inşaatın bitmesini bekliyordu. ISPARTAnın bütün sıkıntıları bitmiş, bütün hayati öneme sahip öncelikli konular halledilmiş, geriye bir tek bu güreş alanı kalmıştı. O iş de halloluyor. Sağ olun var olun...

Düşünen vatandaş

21 Şubat 2019 Perşembe 21:21

Isparta olarak en öncelikli eksiğimiz böyle senede 3_5 gün kullanılacak bir alandı onuda yaptınız tebrik ederim.İnsanlarin işi gücü yokken evine çoluguna çocuğuna ekmek ****uremezken bu eksikliği giderdiginiz çok makbule geçti aferin size...Bu duyarliliginizdan ve ince düşüncenizden dolayı OY MOY YOK.

kiracı

21 Şubat 2019 Perşembe 20:42

vatandaşın su yatırma sicilini açın bir zahmet. su borcumuzu yatıralım, borcumuz ödenemiyecek duruma gelmesin. su borcumuzu ödeyemeden geri dönmek zorunda kalıyoruz. ben kullandığım suyun borcundan sorumluyum. niye geri çeviriyorsunuz kiracıyı.

Vatandaş

21 Şubat 2019 Perşembe 18:40

•Park alanlarında vardiya sistemli güvenlik görevlisi olmalı, park alanları içki içen ve tehlikeli hal ve hareketlerde bulunan insanlardan geçilmiyor.••Engelli vatandaşa otoparklar ücretsiz olmalı.••Gökkubbe fuar alanına bulaşık yıkamak için seyyar lavabo ve ayrıca damacana doldurmak için su doldurma alanları yapılmalı.••Isparta park şirketi kurulmalı ve çarşı merkezde park yapan araç sahiplerinden ücret alınmalı.•

Vatandaş

21 Şubat 2019 Perşembe 18:35

Sayın bakan engelli vatandaşa otoparklar ücretsiz olsun, her eve yılda 2 defa vidanjör hizmeti ücretsiz verilsin talebim var. Saygılar Bunu size verdim ve bana herşeyi bedava istiyorsun dediniz.Yapılan hizmetlerin parasını zaten vergi olarak ödüyorum ben. Seçim günü görüşmek üzere.

ayvaz ağa

21 Şubat 2019 Perşembe 18:30

gülcü mh nerede acaba

Komiksin

21 Şubat 2019 Perşembe 17:25

Güle güle sana yol açık olsunnnnnnnnn;ağzı olup konuşamayan sokak hayvanlarına ettiklerinin hesabını inşallah hem bu dünyada,hemde öbür dünyada verirsin,seni Allah’a havale ediyorummmmm

gariban

21 Şubat 2019 Perşembe 17:10

Yav he he sandıkta görüşmek üzere YZG. Bir de utanmadan afişlere astırmışsın dar gelirlilere toplu konut imkanı diye. İnsan bunu yazarken utanır. 15 Senedir insanların anası ağladı kira vereceğim diye ozaman aklın neredeydi de şimdi yapmaya kalkıyorsun. Vallahi ben sana oy verecek olsam bu yazıyı görsem yine vermem milletin canına okudun ev fiyatları kaç oldu bir bak.

Şehirli

21 Şubat 2019 Perşembe 16:58

Gereksiz bir proje bir günlük etkinlik için yapılan bir şey

Halkparta

21 Şubat 2019 Perşembe 16:57

Zeytin ağaçları dikilsin zeytinden yağ çıkartıp güreşçilere satalım. Büyük düşünmek gerek :)) hey allahım yaa :)) bi eksiğimiz buydu buda oldu

Kunta Kinte

21 Şubat 2019 Perşembe 16:55

GÖZÜN AYDIN ISPARTAM..!!! Artık çocuklarımız parklarda, okul bahçelerinde, yollarda, kaldırımlarda güreşmeyecek. Artık bir güreş sahamız var. Genç yaşlı hepimiz hergün orda akşama kadar güreşeceğiz. Böylece her konuda Dünya Birincisi olan Ispartamız güreşte de Dünya Birincisi olacak. Dünyada bir ilk. ( Bu arada Güreş Meydanının altına neden bir Müze yapılmadı anlayabilmiş değilim )

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR