27 Nisan 2024 Cumartesi

BİZ EVLENİYORUZ FUARI, Kapılarını Antalya’da açıyor

BİZ EVLENİYORUZ FUARI, Kapılarını Antalya’da açıyor

Isparta

Antalya’nın ve Bölge’nin tek evlilik ve düğün hazırlıkları fuarı 12. yılında da evlenecek olan çiftlerin vazgeçilmez adresi olmaya hazırlanıyor. Antalya ve çevre illerinde büyük rağbet gösterdiği ve 11 yıldır evlenmeyi düşünen çiftlerin tüm ihtiyaçlarına cevap veren bu fuar birbirinden farklı firmalara ev sahipliği yapıyor

Katılımcı portfüyö ise, Gelinlik ve Moda Evleri, ev Tekstili, Takı ve Mücevher, Organizasyon Firmaları, Mobilya, Davetiye ve Nikah Şekeri, Oteller ve Restoranlar, Beyaz Eşya, Çiçekçiler, Düğün Salonları, Züccaciye, Kuaför Güzellik Salonları, Fotoğraf Stüdyoları, Mutfak Banyo Ekipmanları, Ayakkabı Çanta, Çeyiz Firmaları, Halı ve Dekorasyon Ürünleri, İç Giyim firmalarından oluşuyor.

Mutlu bir hayat kurmaya hazırlanan çiftlerin vazgeçilmezi haline gelen “BİZ EVLENİYORUZ” fuarı düğün yapmaya hazırlananlara büyük kolaylıklar sağlıyor. Fuar Antalya CAM PİRAMİT Kongre ve Fuar Merkezinde 16-19 Şubat 2017 tarihleri arasında “BİZ EVLENİYORUZ 2017” adıyla ziyaretçilere tekrar kapılarını açıyor.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR