23 Nisan 2024 Salı

BİZ BİRİZ BERABERİZ KOLKOLAYIZ

BİZ BİRİZ BERABERİZ KOLKOLAYIZ

Isparta

TBMM Başkanvekili Bilgiç; 'BİZ BİRİZ BERABERİZ KOLKOLAYIZ' Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç seçim çalışmaları kapmasında Uluborlu ilçesinde Halk Buluşması proğramına katıldı. ilçe ziyaretlerine devam eden Bilgiç Uluborlu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

TBMM Başkanvekili Bilgiç, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi'ye destek istedi. "Ülkemizin kazanımlarının kaybedilmesini isteyenlere izin vermemeliyiz. Bunu sağlamanın yolu da bir ve beraberlik içerisinde olmaktan geçiyor. O yüzden, bu seçimler gerçekten önemli. İnşallah 31 Mart'ta var olan birlik ve beraberliğe, dayanışmaya sahip çıkmaya ve AK Parti'nin hizmet bayrağını dalgalandırmaya, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda koşmaya devam edeceğiz. Biz biriz beraberiz kol kolayız biz kardeşiz ben Mehmet Başkanın bütün projelerinin destekçisiyim dedi. Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi Memleket işi Gönül işi diyerek çıktıkları yolda, gerçekleştirdikleri ziyaretlerde hemşehrilerinin kendilerine gösterdiği yoğun ilgi ve teveccühe teşekkür etti.

TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç Başkanıma teşekkür ediyorum. İlçe halkımla birlikte başardığımız bütün projelerimizin hep destekçisi olduğunu söyledi. Başkan Ünverdi yeni dönemde gerçekleştireceği projelerini anlattı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ceyhan

29 Mart 2019 Cuma 15:42

Bunlar balon proje kendini kurtarmaya çalışıyor seçime kadar neredeymiş bunlar selam vermedikleri ne şimdi yalvardı topuza Galib e iyi değer ver ilk satan onlar olur

Cafer

29 Mart 2019 Cuma 14:24

Toplu konut TOKİ yapacağını söyleyen Başkan ISPARTA için 300 konut ayrıldığı ilçeler dahil söyleniyor bu konu ile ilgili açıklama bekliyoruz.Belediye bütçesi fazla veriyor onunla yapacağım diyorsa lafımız yok.

proje proje

29 Mart 2019 Cuma 11:59

Bir proje tutturulmuş gidiyor,sayın Bilgiç'in desteği ve Halil Yalçın Topuz'un gazıyla nereye kadar gidilir bilmem ama, 5 yıl önceki projeler ısıtılıp tekrar konuyor.Kalıcı iş lazım,basit gelebilir ama Banak isminin tescili önemli bir projedir,aslında.Uluborlu'nun yavaş şehir olması, mutlaka turizme açılması gerekir.Bizdeki tarih kimde var.Çapalı'nın Uluborlu'ya bağlanması proje diye ben buna derim ama 15 yıldır olmadı..Çok yüksek standartta olmasa da en azından 2 veya 3 yıldızlı bir otel lazım

kara parti

29 Mart 2019 Cuma 11:02

Çiftçi kazanmıyor , hayvancılık can çekişiyor , üretim yok , saman bile ithal,Bundan 20 yıl önce kendi kendine yetebilen 7 ülkeden birisi iken şimdi tanzim kuyruğuna muhtaç olduk.Devletin satılmadık birseyi kalmadı, buna rağmen dış borç rekor kırdı. Elde ne var .Sadece yandaşa yaptırılan yol , oda geçiş garantili .Ama halk hala uyanmıyor, algılayamıyor.

Fatih 1453

29 Mart 2019 Cuma 09:12

Mevcut başkan 2014 yerel seçimlerinde ne vaat etti ne yaptı bunu açıklasın yaptıklarını ve yapamadıklarını yani kısaca öz eleştiri daha yararlı olur.Ben de kapıdağına teleferik yapacam desem inandırıcı olur mu oy için.

Cesars

29 Mart 2019 Cuma 00:18

Uluborlu çokmu gelişti be yaptı başkan çok mera ediyorum Isparta’da akp yok kardeşim bitti iş Yok istihdam Yok para Yok herşeye zam çiftçi öldü hala oy diyorlar Meclis’e gidiyorsun görüşmüyorlar telefonla görüşüyorsun. Adamı azarlıyor be ekersen onu biçersin şimdi gidin Isparta’yı kaybettik deyin şimdiden Isparta’dan bir belediye bile çıkmaması lazım bunlara Konya yolu nerde Antalya yolu nerde hızlı tren nerde istihdam nerde nerde kardeşim

ıspartalı

28 Mart 2019 Perşembe 23:10

gidin artık kardeşim ya memleketin hali ortada. hangi yüzle milletin huzuruna çıkıyorsunuz. Allahtan korkun artık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR