26 Nisan 2024 Cuma

BİTMEYEN DOSTLUK

Senirkent Lisesi’nin ilk mezunları 44 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl başlattıkları buluşmalara bu yıl da devam ettiler.

Isparta

Senirkent Lisesi’nin 1971 yılındaki ilk mezunları aradan geçen uzun yıllara rağmen dostluklarını yitirmedi. Her biri hayata ayak uydurmak adına farklı şehirlerde görev yapsalar da dostluklarına sahip çıkıyor.Bu kapsamda geçtiğimiz yıl düzenlenen buluşmanın ikinci geçtiğimiz cumartesi günü Senirkent Lisesi bahçesinde gerçekleşti. Senirkent Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Erdal Ullukan’ın başkanlığındaki tertip komitesinin organize ettiği yemeğe 150’si mezun olmak üzere 300 kişi katıldı. Yemekte ayrıca İlçe Kaymakamuı Mehmet Sayın, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Senirkent Yükseliş Vakfı Başkanı Uğur Örmeci de hazır bulundu. Buluşma etkinliği Dinar bandosunun gösterisiyle başladı.

 

ESKİYİ YAD ETTİLER

 

Neredeyse yarım asırlık sürenin ardından buluşan mezunlar,birbirleriyle sohbet ederken, aileleri de onların geçmişteki anılarına tanıklık etti. Samimi ortamda gerçekleşen buluşmanın her yıl devam ettirilmesi kararı alındı. Buluşmada bina içerisinde yer alan eski fotoğrafları inceleyen mezunlar, sınıflarda hazırlanan slayt gösterileri ile de geçmiş özlemlerini bir parça olsun giderdiler.

 

BİRÇOK İLDEN KATILIM OLDU

 

Buluşmanın detayları hakkında bilgi veren Erdal Ulukan,“Senirkent Lisesi’nin ilk mezunları olarak geçen yıl ilk kez bir araya geldik.Bu yıl 2.sini düzenleyelim yapalım istedik. 350 kişilik bir organizasyon hazırlattık. Antalya, İstanbul, Bursa, Fethiye, Alanya’dan katılan arkadaşlarımız oldu. Anılarını anlattılar. Eski okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrenci arkadaşlarımız da etkinliğimize katıldı. Senirkent Lisesi, birçok profesör,doktor, eczacı, noter, avukat, çok insan yetiştirdi. Onlar Türkiye’nin heryerinde hizmet ediyorlar. Bugün buraya geldiler, kendilerini teşekkür ediyorum”dedi.

 

SENİRKENT ONLARI AĞIRLAMAKTAN ŞEREF DUYDU

 

Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu da “Türkiye’ninfarklı yerlerinde yaşayan mezunlar burada buluştular, dertleştiler, birlikte yemek yediler. Bunu her yıl yapacaklarına söz de verdiler. Gelecek yıl daha büyük bir katılım olacağını vaat ettiler. Senirkent onları ağırlamaktan şeref duydu. İnşallah gelecek yıl bir arada olmayı diliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR