26 Nisan 2024 Cuma

BİRİNCİLİĞİ BIRAKMAK İSTEMİYORUZ

BİRİNCİLİĞİ BIRAKMAK İSTEMİYORUZ

Isparta

TÜİK’in yaptığı araştırmalar neticesinde Isparta yaşanabilir kentler arasında birinci gelmişti. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “2 yıldır birinci olduklarını bu birinciliği asla bırakmak istemiyoruz” dedi

TÜİK’in araştırmalarında Isparta’nın yaşanabilir şehirlerde birinci olduğuna değinen Başkan Günaydın, “TÜİK’in araştırmalarında yaşanabilir şehirler arasında bu yıl da birinci seçildik. Bu seçilmelerde altyapılar ve diğer gelişmeler ve halkımızın huzurlu yaşaması önemli. İlimizde sağlık ve eğitim alanındaki çalışmalar da önemli ölçüde derece yapma noktasındadır. Bunların hepsi bir araya geldiğinde TÜİK’in araştırmasında 2 yıldır birinci oluyoruz. Bu birinciliği bırakmak istemiyoruz. devamlı yaşanabilir şehir olmak istiyoruz” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çalışkan Boyacı

31 Ocak 2017 Salı 11:27

Mehmet Boyacı kardeşim doğru söylemişsin.Daha bu Başkan sana ne yapacak senirkentli rumuzlum.Kar istemiyorsan kaldırım istemiyorsan araba vs istemiyorsan ...Otur evinde usul usul..Akan suyunu iç ,çöpün toplanıyor,huzur var yatırımlar var hizmet var.Şükür et şükür.Hizmete devam Günaydın Bşk nım.Saygılar.

Vatandaş olarak

30 Ocak 2017 Pazartesi 17:47

Sayin belediye bugidisle BOCUZADE parkında KAMELYA kalmayacak biraz uzzucu AMa kucukgencler aksamdan sonra ates yakipisincaz diye kamelyalari yikip kiririp kul ediyolar milli servet kuloluyo yetkililerin dikkatine (eskiden koylerde gece bekcisi olurdu aksam oldumu çocuk lsr salnmazdi simdi uzucu

mehmet boyacı

30 Ocak 2017 Pazartesi 16:59

SAYIN BAŞKANIMIZ CALIŞIYOR SUYUN AKIYORMU YOLDAN OTOBÜS CALIŞIYORMU FIRINDAN EKMEK ALABILIYONMU DAHA NE İSTIYORSUN INSANLAR ARACLARINI YOLLARDA BURAKMIŞ KAR BEREKET KEŞKE BIRHAFTA KALSA TOPRAK SUSUZ SAYGILAR

Ahh senirkentli

30 Ocak 2017 Pazartesi 15:52

Senirkentli sen nasıl hazımsız bir şeysin be.Git senirkentine orda yaşa.BŞK Günaydın elinden geleni yapmış üç defada kimseye nasip olmayacak şekilde çalışmış seçilmiş.Neymiş efendim yağmur yağdı kar yağgı ...Eeee yağmur yağmasım kar yağmasın bizim fenç seniekentli rumuzlunun ayağına su değmesin ..Geç bunları geç...Varsa sindiriminde bir sorun sana tavsiyem iç bir toz soda..Devam bşknım Günaydın bu tipler söylenirler hep..

teşekkürler

30 Ocak 2017 Pazartesi 15:04

değerini bilmediğimiz ıspartada belediye üzerine düşeni yapıyor şu antalya dereboğazı yolunu yapmayanlar daha kaç kişinin ölmesini bekliyor idareten 110 km lik yolda 1 kepce iki kamyonla o yol tamamlana bilirmi dostlar iş başında görsün muhabbeti değil bu Ispartanın en büyük sorunu her hafta o yoldan kaza haberi almakdan bıktık ıspartalı olarak bu işde kimin yetkisi görevi varsa bu konuya biraz eğilsin 12 senedir bu konuyu halledemeyenler mobel altındadır.

ATMA ZİYA BEY

30 Ocak 2017 Pazartesi 15:00

YAŞANACAKMI YER HER YER PİSLİK.HER OTOBÜS DURAĞI ARABA PARK YERİ.KALDIRIMLAR ARABA PARK YERİ.KAR YAĞDI DEVLET HASTANESİNİN ÇEVRESİ HALA KAR BUZ.MHP PEŞKEŞ ÇEK ÇÜNÜRÜ YAPTIRANLAR KİM.ESNAF DÜKKANIN ÖNÜNE MASA SANDELYE KOR İNSANLAE GECEMEZ CADDELERDEN.PAZARDA ORTA YERLERDE SEYYAR SATICILAR ÇANTANLA GEÇEMEZSİN.V.S V.S DAHA ÇOKTA

GENÇ SENİRKENTLİ

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:44

heryer dilenci seyyar satıcı dolu, balici tinerci elemanlar gökçayda istasyonda cirit atıyor, yollar kar yağmur oldumu göl gibi aynen, suları sık kesiliyor, çünür desen sahra çölü gibi toz toprak kar yağdımı halife sultan ve o civar alaska gibi yollar açılmıyor, trafik ve park sorunu ve saysak bitmez 1000 kalem sorun var.. NASIL ISPARTA YAŞANACAK ŞEHİR HALA ??????????

SENGETLİ

30 Ocak 2017 Pazartesi 21:17

SENİRKENTLİ OLMUŞSUN FAKAT SENGETLİ OLAMAMIŞSIN OLAMAZSIN DA

Fahri Isparta'lı

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:27

Ben; Isparta'lı değilim, ama yıllardır Isparta'da oturuyorum. Isparta şehri ve insanı ile çok güzel bir yer. Birinciliği fazlasıyla hak ediyor. Garibime giden; bazı Isparta'lıların bu birinciliği kabullen****i.Isparta'nın; yıllardır Yaşanabilir Şehirler sıralamasında üst sıralarda olmasını; geçmişten günümüze görev yapan kamu yöneticilerimiz, belediye başkanlarımız ve Isparta Halkıdır.

Ali Erkmen

30 Ocak 2017 Pazartesi 13:25

Sayın Başkan kalıcı asfaltlar çöktü kaldırımlar petişan kar temizliği diye yollara döktüğünüz kum çakıl vs heryeri çamur haline getirdi siz bunları halledin

senle alakası

30 Ocak 2017 Pazartesi 13:22

burdaki kastedilen birinciliğin senle alakası yok. seninle alakalı olan kısımlar imara açtığın yerler, senin rantın için fiyatlarını şişirttiğin evler kiralar vs. gerçi bunlarda da Türkiye birincisiyiz muhtemelen.

Hasan kaya

30 Ocak 2017 Pazartesi 12:58

Tapu, vergi ve kira beyanları farklı olan, çift kontrat yapan, kiranın bir kısmını elden bir kısmını bankadan alan varsa bildiğiniz ihbar edin. Kimliğiniz **** kalıyor ve tespit edilen oranda ödül veriyor devlet. :)

Hasan kaya

30 Ocak 2017 Pazartesi 12:55

Ev ve iş yeri kiraları çok yüksek. Cadde üzerindeki iş yerleri sürekli açılıp kapanıyor. Vergi denetmenleri ayrıntılı bir inceleme yapsa çift kontrat yapıldığını, devlete beyan edilen kira ile gerçekte alınan kiranın farklı olduğunu görecekler ama nedense göremiyorlar. Tapu, vergi ve kira beyanları birbirini tutmuyor. Böyle yapanların dağda askere kurşun sıkan teröristten hiç bir farkı yok. Yada meclisi bombalayan vatan hainlerinin. Bu şekilde bildiğiniz varsa vergi dairesine ihbar edin.

Hamdi

30 Ocak 2017 Pazartesi 12:38

Hayat çok pahalı ıspartada kime sorsam şikayetçi nasıl birinci oluyor anlamıyorum

Attila

30 Ocak 2017 Pazartesi 12:21

Sayın Başkan bir de inşaattaki ve daire fiyatlarındaki afaki rakamlara çözüm bulsanız iyi olacak. Fiyatları Antalya Denizli Ankara gibi büyük şehirlerle bir karşılaştırın. Bu gidişle memleketi terkedeceğiz bir Ispartalı olarak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR