25 Nisan 2024 Perşembe

Birileri Çalıyor, Diğerleri De Alıp – Satıyordu…

Isparta’daki 2 kişinin farklı tarihlerde 7 işyerinden çaldığı gıda maddelerini, 3 işletmeciye düşük ücret karşılığında sattıkları ortaya çıktı. Söz konusu şüpheliler, polis tarafından yakalanırken, çalıntı malları satın alan 3 kişiye de işlem yapıldı.

Isparta

Isparta’daki 4 ayrı mahalledeki 7 ayrı işyerinden, farklı tarihlerde gıda maddesi çaldıktan sonra bu malzemeleri ticaretle uğraşan 3 kişiye sattıkları tespit edilen 2 şüpheli geçtiğimiz günlerde yakalandı.

Söz konusu 2 şahıs, işyerinden hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak gözaltına alınırken, çalıntı malzemeleri düşük ücret karşılığında satın aldıkları ortaya çıkartılan 3 kişiye de işlem yapıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre,olaylardan ilki 12 Ocak 2015 tarihinde meydana geldi.  İddiaya göre, ilk olarak 12 Ocak’ta Yayla Mahallesi’ndeki bir işyerinden, aynı tarihte Halıkent Mahallesi’ndeki bir başka işyerinden, 18 Ocak’ta yine Yayla Mahallesi’ndeki bir işyerinden, 29 Ocak’ta Davraz Mahallesi’ndeki bir başka işyerinden, 30 Ocak’ta Halife Sultan Mahallesi’ndeki farklı bir işyerinden ve 31 Ocak’ta ise Halıkent Mahallesi’ndeki 2 farklı işyerinden gıda maddesi çaldıkları öne sürülen G.T. ve M.T. ile ilgili olarak emniyet güçleri çalışma başlattı.

Polisin bir süre yaptığı araştırmalar geçtiğimiz hafta sonuç verdi.

Şüpheli oldukları belirtilen 2 şahıs, Fatih Mahallesi’ndeki kıskıvrak yakalanırken, emniyetteki sorulan soruların sonrasında olay bir boyut daha kazandı.

Söz konusu G.T. ve M.T.’nin çaldıkları malzemeleri çaldıktan sonra anlaştıkları öne sürülen M.S. – H.H.I. ve R.E. isimli 3 işletmeciye,düşük ücret karşılığında sattıkları ortaya çıktı.

Polis güçleri, bu olayın ortaya çıkmasının ardından çalıntı malzemeleri satın aldıkları belirtilen 3 kişiyi de gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından G.T. ve M.T. hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edilirken, çalıntı malları satın aldıkları iddia edilen M.S. – H.H.I. ve R.E.’ye de hırsızlık malı satın almak maddelerinden işlem yapıldığı öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR