18 Nisan 2024 Perşembe

BİREY TEMEL LİSESİ

Birey Dershaneleri Kurucusu Okay Karaman yaptığı açıklamada ise; Dönüşüm programı çerçevesinde, Isparta’nın ilk ve tek “ Temel Lise”si olarak onaylandı. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğünün web sayfasında ookgm.meb.gov.tr adresinde yayınlanan Özel Temel Lise listesine bakıldığında şu ana kadar Isparta’da ilk, Türkiye’de 94. olarak kurumumuz “Temel Lise” onayını aldığı görülür.

Isparta

Birey Dershaneleri, kurulduğu yıldan bu yana eğitim-öğretim ve sınav hazırlıklarında hep ilklere imza attı; büyük başarılar elde etti. Üniversite sınavlarında Türkiye 2.si, Liselere giriş sınavında Türkiye 1.si, çıkararak kaliteli ve disiplinli eğitim hizmetinin onur verici sonuçlarını elde etti.

“Temel Lise” olarak, dershanecilikteki birikimi, tecrübeyi de katarak enkaliteli eğitim-öğretim hizmeti sunmaya hazırdır.

Dönüşüm programı çerçevesinde “Temel Lise” onayını alan ilk kurum olmanın dışında eğitim-öğretime daha profesyonel yaklaşarak “Özel Anadolu Lisesi” ve“Özel Ortaokul” açma hazırlıkları son aşamaya gelmiştir.

Temel Lise, Özel Anadolu Lisesi ve Özel Ortaokul kayıtları devam etmektedir. Özellikle Temel Lise kontenjanları sınırlı olduğundan dolayı Birey Dershanesine kayıtlı kendi öğrencilerine öncelik sağlamaktadır.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR