16 Haziran 2024 Pazar

Milletvekili Sönmez, TMO’da çiftçilerin sıkıntıları anlattı

Milletvekili Sönmez, TMO’da çiftçilerin sıkıntıları anlattı

Isparta

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Toprak Mahsülleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal’ı ziyaret etti. Çiftçilerin sıkıntılarını anlatan Milletvekili Sönmez, çözüm önerileri ile ilgili istişarede bulundu.
Ziyaretle ilgili konuşan Milletvekili Sönmez; “Toprak Mahsülleri Ofisi Genel Müdürü Sn. Ahmet Güldal beyi makamında ziyaret ederek çiftçilerimizin yaklaşan hasat döneminde sıkıntılarını giderme hususunda bir araya geldik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hasan

23 Mayıs 2024 Perşembe 10:19

Sayın Vekil sadece ziyaret edip, fotoğraf çektirip geliyor. Başkaca bir icraat yok. Gezme ile ziyaret etme ile işler netice bulsa tamam... Hani geldiğiniz günden bu yana icraat?

Idp

22 Mayıs 2024 Çarşamba 23:45

Az kaldı sallanmaya başladı AKP 20 yıldan beri ülkenin başına bela oldu bunların işi fotoğraf çektirmek reklam ne oldu uzaya gittik Avrupa bizi kıskanıyordu boşandı kasa gemi topladı ne hazineleri varmış 20 yıl dayandı

Bu ne şimdi

22 Mayıs 2024 Çarşamba 23:37

Neymiş çiftçinin derdi siz de Bi öğrenseydiniz de yazsaydınız

DERDİN SORUMLUSU ÇARESİ OLAMAZ

22 Mayıs 2024 Çarşamba 20:25

Çiftçilerin esnafın köylünün emekçilerin memurların gençlerin daha doğrusu milletin derdi hiçbir zaman meehapenin derdi olmadı ki olsaydı haklarında verilen önergelere evet derlerdi bunların tek derdi debletin ve kurumların imkanlarına sahip olmak gerisi palavradır

ayhan

22 Mayıs 2024 Çarşamba 19:28

resim çektirip gelmiş hepsi bu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR