19 Mart 2024 Salı

BİR SORUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN O YERE İLLA VALİLİNİN GİTMESİNE GEREK YOK

ISPARTA Valisi Şehmus Günaydın, bir sorunun çözülmesi için o yere illa Valilinin gitmesine gerek yok. Sorunlar Vali gitmeden de çözülsün. Esas olan budur dedi.

Isparta

Kasım ayı merkez mahalle ve köy muhtarları toplantısı Vali Şehmus Günaydın başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Günaydın muhtarlara yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, muhtarların ortaya koyduğu çalışmaların Isparta’nın daha ileri noktaya taşınmasında önem arz ettiğini söyledi.
Mahalle ve köylerdeki sorunlar zamanında çözüldüğünde diğer kurumların işinin daha rahat olacağını kaydeden Vali Günaydın sorunların yerinde tespit edilerek ona göre çözüm yollarının aranmasının zaman ve maliyet açısından büyük kolaylıklar sağladığının altını çizdi.
“İŞİMİZİN EN ÖNEMLİ PARÇASI VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK”
Vali Günaydın “ Her toplantıda ifade ettiğim gibi mahalle ve köylerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın tespitini hızlıca yapalım, bu kış günlerinde evinde yakacağı olmayan, bir tas çorbası olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın. Bu durumdaki vatandaşlarımızın tespit edilmesinde sizlerin çalışmaları çok önemli. Böyle bir durumla karşılaşmanız halinde derhal bizlerle irtibata geçin. Bizim işimizin en önemli parçası yetim ve öksüz çocuklarımız, gençlerimiz ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamaktır. Muhtarlarımız bu gibi durumlarla karşılaştıkları zaman, daha önce paylaştığımız telefon numaralarından 24 saat boyunca bizlere ulaşabilirler. Bu konularda bizlere yapılan başvuruların tamamını karşıladık.”
“BİR SORUNUN ÇÖZÜLMESİ İÇİN O YERE İLLA VALİLİNİN GİTMESİNE GEREK YOK”
“Bunun yanında mahalle ve köy ziyaretlerimize de devam ediyoruz. Aynı zamanda fırsat buldukça okullarımızı da ziyaret ediyorum. Bugün gerçekleştirdiğim ziyarette okul yöneticilerinin ilgili yerlere yazılı müracaat etmiş olmasına rağmen acil çözülmesi gereken bir konun çözülmediğini gördüm. Bir sorunun çözülmesi için o yere illa Valilinin gitmesine gerek yok. Sorunlar Vali gitmeden de çözülsün. Esas olan budur. Tüm kurumlara bu konudaki hassasiyetimi ve talebimi ileteceğim. Muhtarlarımız da bu işin takipçisi olsun.” dedi.
Konuşmasının sonunda metruk evler konusunda kurumların daha duyarlı olmasınıisteyen Vali GünaydınIsparta’da birçok sorunun kaynağının bu durumunda olan binalar olduğunu söyleyerek, muhtarlardan; köy ve mahallelerdekimetruk binaların bildirimlerinin derhal yapmalarını ve yıkılmaları konusunda da ilgili kurumlardanproje üretilmesini beklediğini kaydetti.
Toplantıda talep formlarına isteklerini ve önerilerini yazarak ileten muhtarlar tek tek söz alarak Vali Günaydın’a mahalle ve köyleri adına talepleri ileterek çözülen konularla ilgili teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mahalleli

22 Kasım 2017 Çarşamba 02:34

Sayın Valim yedişehitler mahallesi deregümü yolu üzerindeki bar görünümlü gazinolardan çok rahatsısız ve korkuyoruz. Sarhoş naraları, yüksek sesler, kavgalar eksik olmuyor. birde ulu orta sokakları pisliyorlar utanmadan. İnşallah butür mekanlar şehirdışına giderde mahallelinin hayır duası herdaim sizile olur.

Müşerref beyza

22 Kasım 2017 Çarşamba 00:33

Sayın valim birde şu atatürk ortaokulunun önünden 4 tane yol geçiyor her an çocuklara birşey olacağından korkuyorum ışık konmasını istiyorum tşkler

Derdini Anlatmaya Çalışan Vatandaş

21 Kasım 2017 Salı 22:23

Sayın Valim yüzde yüz özür oranı olan 18 yaşını geçmiş bakıma muhtaç özürlünün 2022 özürlü maaşı kesildi. Bunu yapan maalesef kanun hukuk bilmeyen veya tanımayan kafasına göre hareket eden sosyal yardımlaşma vakfıdır.(İlçede) Bu özürlü ne yiyip içecek geçimi nasıl sağlanacak. Lütfen yardımcı olun.

Asgari ucretli garip...

21 Kasım 2017 Salı 18:56

Mehmet altintas bwy sifatinizi soyleywbilirswniz sizi tanimak isterim.yarin geldigimde ne olacagini soyleyim size maasin var diyceksiniz ama evin kirami cocuklarin okuyomu bu devirde kac para borcun var borclarini nasil odeyebiliyomusun denmiycek.

MEHMET ALTINTAŞ

21 Kasım 2017 Salı 18:26

GARİP RUMUZLU ARKADAŞIMIZ SİZLERİ YARIN SAAT 10:00 DA VALİLİĞİMİZ ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜNE BEKLİYORUZ.

ali veli

21 Kasım 2017 Salı 18:04

sayın valim yedişehitler muhtarı mahallemize açılan meyhaneden rahatsızlığımızı size ilettimi

Asgari ucretli garip...

21 Kasım 2017 Salı 17:03

Sayin valim insallah bu yazdigimi gorursunuz.bi buyukluk yapin ve su kreslerin ucretlerine bi sinir getirin aldigimiz maas bin dort yuz kresw yedi yuz lira veriyoruz.allah askina ilgilenin lutfen.allah kolaylik versin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR