29 Mart 2024 Cuma

BİR POLİS DAHA TUTUKLANDI

BİR POLİS DAHA TUTUKLANDI

Isparta

Isparta’da FETÖ’nün darbe girişimine yönelik devam eden soruşturmalar kapsamında açığa alınan Gelendost Bölge Trafik Müdürlüğünde görevli polis memuru Hasan A, Eğirdir İlçesinde gözaltına alındı. Yalvaç’a götürülen şüpheli, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece“Anayasal düzeni bozmaya teşebbüs etme” suçundan tutukland‎ı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

güzel bir fikir...

13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:26

Türkiye deki bütün fetöcüler yakalansın,T.C vatandaşlığından çıkarılsın,fetocuların mallarına devletimiz el koysun ve bütün fetocular Suriye ye gönderilsin ve ülkemize bir daha gelmeleri yasaklansın.Böyfetoculardan ve bunların belasından kurtuluruz.

Baki yeşil

12 Ağustos 2016 Cuma 14:22

Tambir sebetay hareketi ve haşhaşi bunlar akıllanmaz o yüzden allah bunlara tövbe de nasip etmiyor o yüzden aynı kereste gibidirler,kinleri din olmuştur,nefisler çelikleşmiş ukalalık, boyun bükme yok bunlarda o yüzden sinsice sinerlerse fırsat kollarda o yüzden acımayın bu kahpelere, bakın yakalananlar yüzlerini yakalanan ****nin gibi kapatıyorlar adam general olmuş korkak, zaten tiyatroya dönüşmesi bunların kahpece korkaklığıdır.

ne bu fetoculardan çektiğimiz???

12 Ağustos 2016 Cuma 12:21

feto ,tam bir silahlı örgüt lideri,İslamiyetle ,müslümanlıkla alakası yok,40yıldır bu fetoşları kandırmış.Ahmak,beyinsiz,mikrop fetöcülerde yıllarca peşinden gitmişler.Fetöcüler,EMNİYET MD: ne bildirilirse bu fetocular bütün kurumlardan temizlenir.Fakat bu fetoşlar EMNİYET MD. ne bildirilmezse ****ce-sinsice faaliyetlerini sürdürürler ve fırsat buldukları zaman hepimizden öçlerini alırlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR