26 Nisan 2024 Cuma

BİR ORGAN BİR HAYAT!

BURDUR'da rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 47 yaşındaki Özgür Erol'dan alınan böbrek, Isparta’da 5 aydır organ nakli bekleyen 43 yaşındaki Mehmet Kıdış’a nakil edildi. Sağlığına kavuşan Kıdış, herkesi organ bağışına davet ediyorum dedi.

Isparta

Şoför olan 43 yaşındaki Mehmet Kıdış ise organ naklinde en şanslı olan hastalardan biri oldu.  Böbrek rahatsızlığı nedeniyle Organ Nakli Merkezi’ne başvuran Kıdış’a 5 ay gibi kısa bir sürede organ nakli yapıldı. Geçtiğimiz hafta Burdur'da rahatsızlanarak götürüldüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 47 yaşındaki Özgür Erol'dan alınan böbreğin Kıdış’a daha çok uyum sağladığı için nakil edildi.

5 aydır diyaliz hastalığı çektiğini belirten Kıdış ise, “Buraya müracaatta bulundum. Böyle bir imkan sağladıkları için Organ Nakli Koordinatörlüğüne teşekkür ederim. Herkesi organ akline davet ediyorum” dedi.

Prof. Dr. Mahmut Bülbül ise, Böbrek nakli bekleyen başkahastalarımız da vardı. Ama biz bütün nakil bekleyen hastalarımızı çağırarak,böbreğin ne kadar çok uyum olacağına bakıyoruz. Bu hastamız gibi şansı o kadarartıyor. Ama Mehmet beyi tercih ettik” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bilen bilir

12 Şubat 2016 Cuma 01:15

Ameliyatı bu görünen ekibin yapmadığını, hatta uzaktan yakından ilgileri olmadığını herkesin bilmesine rağmen her defa aynı şahıslar kendileri yapmis gibi demeç verir, Gazeteler de yayınlar

Yorumsuz

12 Şubat 2016 Cuma 01:13

Yapılan yorumları bile yayınlamaya korkuyorsunuz

He he

11 Şubat 2016 Perşembe 17:28

Ne kadar boş konuşuyor bu adamlar, kesin siyasi bir beklentileri var, yazıyorum buraya, yakında duyarsınız

abç

11 Şubat 2016 Perşembe 11:53

ne zorunamı gitti

Hasta

10 Şubat 2016 Çarşamba 20:32

Ameliyatı sen yaptın degil mi maho

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR