19 Nisan 2024 Cuma

BİR KÖYÜ AYAĞA KALDIRAN YANGIN TAM 3 EV YANDI

BİR KÖYÜ AYAĞA KALDIRAN YANGIN TAM 3 EV YANDI

Isparta

ISPARTA'nın Eğirdir İlçesine bağlı Yuvalı Köyü'nde bugün sabah 02.00 sıralarında bir evde yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede büyüyerek 2 eve daha sıçradı. 3 ev tamamen yanarken evin altında bulunan ağırlarda bulunan 11 büyükbaş hayvan ise yanarak telef oldu.

Yuvalı Köyü'nde yaşayan Yaşar Aydemir'e ait evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın meydana geldi. Kısa sürede büyüyen yangın Fatma Aydemir ve Süleyman Alasarıkoğlu'nun yaşadığı evine de sıçradı. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın uzun süren çalışma sonucunda kontrol altına alınırken, evlerin altında bulunan ağırlarda toplam 11 büyükbaş hayvan yanarak telef oldu. Yangında 2 traktörde yanarak kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte soğutma çalışmaları devam etti. Jandarma ise yangın ile ilgili soruşturma başlattı.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Diresgeneli

11 Aralık 2018 Salı 16:42

Rabbim yardımcıları olsun inş. Kaybettiklerini misliyle geri kazandırsın. Cana gelmediğine de şükür.

Yuvalı

11 Aralık 2018 Salı 14:50

İtfayenin 2 saat geç kalmasından dolayı diğer evlerede sıçrayarak kül olmuştur. Erken gelseydi belki 1-2 ev az hasarla kurtulabilirdi.

Çile

11 Aralık 2018 Salı 14:21

Yuvalı Köyün'de ki Kardeşlerimize Büyük Geçmiş Olsun Allah Tekrarı'nı Göstermesi İnşaallah. Can Kaybı yok Çok Şükür, Fakak Malkaybı Var Mal'da Can'ın Yongası'dır. yıllar'dır Kazandıkları Bir Kıvılçım'la Yandı! Giti Yazık Hem'de Çok Yazık. Hem'de Köylünün Kazaç Çok Zor Allah'tan Başka Kim? bilir Belki de Boçlular, Allah Yardımcıları Olsun. İvedik'le Bu İnsan'lara Yardımcı Olunması Şart'dır. Bütün Tütkiye'de ki, Köylerin: Şart larımı En İyi Hale Getirilmesi İvedilik'le Şart'dır! Çünkü Üretim. Yapı

haylaz

11 Aralık 2018 Salı 14:16

ALLAH yardımcıları olsun şu kış kıyamette cana gelmemiş mal ise yardımlarla bile tam olmasada yerine gelir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR