29 Mart 2024 Cuma

Bir babanın feryadı

Bir babanın feryadı

Isparta

Geçtiğimiz hafta İstanbul Yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında Süleyman Demirel Üniversitesinde öğrenim gören 2 öğrenciden 1’nin hayatını kaybetmiş, diğeri de ağır yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan Asiye Savaşçı’nın babası  Nazım Savaşçı, “yaşananlar kaza değil, cinayettir. Biran evvel buraya üst geçit yapılmalıdır” dedi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

insaf

09 Nisan 2015 Perşembe 10:34

oyol da hız limiti ne kadar o na bakacan önce hız denemesi yaparak insanların canını tehlikeye atmak bumu yani far yanıyormuş insaf bide konuşuyon

spartans

08 Nisan 2015 Çarşamba 22:53

ne katilinden bahsediyorsun ki.farları yanan motoru nasıl göremez anlamıyorum tamam evlat acısı ama burada katil diye bahsetmesi garip.suç ne genç kızda nede motorcudadır.anayolda yolcu indiren otobüs ve oraya saçma sapan geçit yapan karayolları sorumlularıdır...ne giden geri geliyor nede yıkılan gençlik hayat buluyor.allah rahmet eylesin.

ayıptır ayıp

09 Nisan 2015 Perşembe 12:42

spartans efendi sen kazanın nasıl olduğunu biliyormusun da konuşuyorsun cahil adam. Önce kazanın nasıl olduğunu bi öğren senmotor başka bir aracı sollayarak geliyor süratle çocukların motoru görme şansı yok acaba aynı şey senin evladının başına gelmiş olsa aynı yorumu yaparmıydın çok merak ediyorum. Biraz insan olmak lazım!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR