20 Nisan 2024 Cumartesi

Bir Babanın Feryadı...

Bir Babanın Feryadı...

Isparta

Şırnak'ın Çizre ilçesinde PKK terör örgütleri ile çıkan çatışmada sol bacağından vurularak yaralanan Şarkikaraağaç İlçesine Bağlı Çiçekpınar kasabası Nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Eyüp Çetin'in babası NuhÇetin, Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Hastanesinin ilgilenmediğini söyleyerek sitem etti.

 

Başhekimlik sekreterliğinde görev yapan bir personelin Baba Nuh Çetin'in Şarkikaraağaç Kaymakamının gönderdiğini, oğlunun Cizre ilçesinde çıkan çatışmada gazi olduğunu söyleyerek, evde hasta yatan oğlu için pansuman etmesi yönünde yardım istediğini fakat, sekreterlikte çalışan personelin çokta önemli değil diyerek, ilgilenmediği, akabinde her gün 112'yi ara oradan gelir bakarlar diyerek başından savıştırdığını söyledi.

 

Baba Nuh Çetin " Benim Oğlum Bu Vatan Toprakları için Gazi Oldu, silah arkadaşları şehit oldu". Hastaneden Özel bir ilgi beklemiyoruz. Vatan Sağolsun, diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

F.demirtaş Şarkikaraağaç

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Haziran KAPLAN

01 Mart 2016 Salı 09:18

Bende Devlet Memuruyum ama Ben bizi Beğenmiyorum.

kaya mert

29 Şubat 2016 Pazartesi 14:13

evet bende katılıyorum bu hastanedekiilgisizliğe.hepsi yerli personel hepsi işe girinceye kadar öpmedik el bırakmayanlar.ama iş bittimi hepsi sultan.benide gevşek davransam 'neişin var bu saatte' diyebilen b,r bayan röntgen teknisyeni var.hastanenin adına yakışır davranmaları , davrandırmaları sağlanmalıdır.

ispartali

29 Şubat 2016 Pazartesi 11:14

Evet sarkikaraagac yalvac devlet hastanelerine dikkat sikayet var yaramaz. Kraldan kral personeli gereken ders verilsin tabi iyiler müstesna yalvacdanda bazi hemsire ve temizlik islerinden sikayet var saglik bakanligi il saglik müdürlügü acikla .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR