19 Nisan 2024 Cuma

Bir Ay Ücretsiz Elektrik

Bir Ay Ücretsiz Elektrik

Isparta

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş., abonelerine 1 ayücretsiz elektrik müjdesi verdi. Kampanyadan, yıllık elektrik tüketimi 4000 kwhve üzeri olan, başka bir deyişle aylık faturası 130 TL ve üzeri olan tüm meskenabonelerinin yararlanabileceği bildirildi.

 

4 Haziran 2015 tarihine kadar CLK Akdeniz Elektrik PerakendeSatış A.Ş Müşteri Hizmetleri Merkezlerine (MÜHİM) başvuran abonelerin, 2016Mayıs ayı elektrik faturasındaki aktif enerji bedelini müşterilerin değil CLKAkdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş 'nin ödeyeceği kaydedildi. “1 AyBizden" kampanyası başlatan CLK Akdeniz, bu kampanya ile hizmet bölgesindekiserbest tüketicilere ulaşmayı hedefliyor.

 

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Elektrik Satış AŞ. GenelMüdürü Halit Bakal, “Geçtiğimiz dönemlerde Af ve İndirimli Elektrikkampanyaları ile abonelerimize destek olmaya çalıştık. Bugün, “1 AyBizden" ile yine tüketici yararına bir kampanyayı başlatmış bulunuyoruz.Faaliyet bölgemizdeki en büyük tedarikçi olarak bizim öncelikli görevlerimizdenbiri de abonelerimizin haklarını gözeterek, onların yararına yeni kampanyalardüzenlemek" dedi.

 

MÜŞTERİ HİZMET MERKEZLERİNE MÜRACAAT YETERLİ

Açıklamada “1 Ay Bizden" kampanyasından yararlanabilmekiçin abonelerin kimlikleriyle Müşteri Hizmet Noktalarına (MÜHİM) müracaatetmelerinin yeterli olacağı ifade edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mustafa

23 Nisan 2015 Perşembe 00:07

Haziran ayında enerji pazarlamasında çok önemli gelişmeler olacak.daha ucuza alabilirsiniz acele etmeyin.

donarşalı

22 Nisan 2015 Çarşamba 21:26

bizler tapusu olmayanlar abone olamadık ki derdimiz olsun.tapu yok abonelik yok.

m ozdemir

22 Nisan 2015 Çarşamba 18:51

abonelik yenilicekler haberiniz olsun kanmyin kimlik falan isleri **** onlar biliyo kimin nekadar kullandigini neden oraya bas vuruda bulunuyoruz. yeni bi teknik gelistirmisler

sefa

22 Nisan 2015 Çarşamba 21:20

zam yapmanın başka bir yolu olsa gerek bence kw 1.5 TL olsun ve konu kapansın kullanan kullanmayan belli olsun

13

22 Nisan 2015 Çarşamba 16:33

3 katını alırlar artık.kaşıkla verir sapıyla göz oyarlar

Ali Akbaş

22 Nisan 2015 Çarşamba 15:59

Tüm Elektrik tüketicilerini yakından ilgilendiren bu habere şöyle bir yaklaşımda bulunmak istiyorum. Araştırma yapın bu tekliften daha cazip teklifler verebilecek firmalar var bu konuda araştırma yapın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR