29 Mart 2024 Cuma

BİR ANNE İÇİN EN ACI GÖREV

Hatay’dan Isparta’ya yüzme müsabakalarına giden ve içerisinde ilkokul öğrencilerinin bulunduğu aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Arda İlhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Isparta

Isparta'ya yüzme müsabakalarına giden ve içerisinde ilkokul öğrencilerinin bulunduğu aracın devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Arda İlhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Hatay'ın İskenderun ilçesinden Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Yarı Final yarışması için Isparta'ya giden öğrencilerin içinde bulunduğu Sabit Arıcıoğlu'nun kullandığı 31 KB 7487 plakalı minibüs, Konya-Isparta Karayolu 126. kilometresinde devrilmesi sonucu öğrenci, öğretmen ve sürücüyle birlikte 16 kişinin yaralandığı kazada hayatını kaybeden 8 yaşındaki ilkokul öğrencisi Arda İlhan'ın cenazesi memleketi Hatay'ın İskenderun ilçesine getirildi.

 

İskenderun Modern Evler Mahallesi'nde ikamet eden ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası İlkokulu'nda 2. sınıf öğrencisi olan Arda İlhan'ın cansız bedeni hastane morgundan alınarak cenaze arabasına konularak karayolu ile Dörtyol ilçesine getirilen Arda İlhan kılınan cenaze namazının ardından Yeşilköy Mahallesi'nde bulunan Velioğlu mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninde oğlunun konulduğu tabuta son kez sarılan anne Naime İlhan, "Banaiyi olduğunu söylediler yavrum. Son bir ümitle seni bekledim nereye gittin beni bırakıp da yavrum" diyerek sinir krizi geçirdi. Fenalaşan anneye sağlık ekipleri müdahale etti.

 

Cenaze törenine katılan Arda İlhan'ın okul arkadaşları,öğretmenleri ve yakınları Arda'yı son yolcuğuna gözyaşları arasında uğurladı.

 

Törene Hatay Valisi Cengiz Topaca, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, AK Parti Hatay Milletvekili H.Bayram Türkoğlu, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Erzin Kaymakamı Hasan Yaman ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR