27 Nisan 2024 Cumartesi

Karaağaç Pazarında Tural’a sevgi seli

Karaağaç Pazarında Tural’a sevgi seli

Isparta

Seçim çalışma temposunu son haftaya girilirken daha da artıran İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, hafta sonunda da yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdü.

İlk olarak Amatör Ligde mücadele veren Sütçüler Belediyespor DSİspor arasında oynanan maçı seyreden Tural, burada  taraftarla buluşarak, takımlara başarılar diledi. Tural, amatör spor kulüplerinin destekleneceği sözünü yineledi.  

PAZARDA TURAL’A BÜYÜK TEVECCÜH

Ardından Karaağaç Pazarına geçen Başkan Adayı Tural, burada da esnaf ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Esnaf ve pazara gelen halk “Her yere ulaşıyorsunuz. Her yerde sizi görüyoruz.  Hiç endişelenmeyin. Biz  arkandayız.  31 Martta her şey iyi olacak” dediler.   Çalışa çalışa başaracağız diyen Başkan Adayı Tural da “ Esnafımızın halkımızın bize gösterdiği bu ilgi, bu teveccüh 31 Martta  sandıktan iyi belediyeciliğin çıkacağını gösteriyor.  Her birine teşekkür ediyorum. Rant belediyeciliğinin sona ereceği; adaletin, eşitliğinin, birlikteliğin, eser belediyeciliğinin başlayacağı döneme sadece bir hafta kaldı” diye konuştu.   Başkan Adayı Tural, daha sonra Türker Market önünde düzenlenen bir helva dağıtım programına katılarak halka helva dağıtıp, mübarek ramazan ayını tebrik etti.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR