26 Nisan 2024 Cuma

BİR ACI HABER DAHA 2 ÇOCUK ANNESİYDİ !

BİR ACI HABER DAHA 2 ÇOCUK ANNESİYDİ !

Isparta

Isparta’nın Yalvaç İlçesine bağlı Özbayat köyünde psikolojik sorunları olduğu bildirilen 30 yaşındaki kadın kendisini asarak intihar etti Yalvaç’ta 9 yıllık evli olan ve biri 8 diğeri 3 yaşında 2 çocuğu bulunan 30 yaşındaki S.E kendisini bir yakınlarının evinin çatıkatına taktığı iple asarak yaşamına son verdi. Olay öğle saatlerinde fark edildi ancak hastaneye getirilen kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

 

POŞET ALMAYA ÇIKTI DÖNMEDİ

 

  Sabah ev işlerini tamamladıktan sonra ilk okulda okuyan oğlunu okula gönderen S.E eş iR. E ile bahçeye çalışmaya gitmek üzere yola çıktı. Bahçede dökülen cevizleri toplamak üzere poşet almak için bahçe yakınında bulunan kayınbirader iDursun Ergen’in evine giden S.E uzun süre dönmedi.

KOCASI KONTROLE GİTTİ

 Bir süre eşini bekleyen ancak dönmeyince merak ederekkardeşinin evine giden  R. E  evde eşini aramaya başladığını çatı kata çıktığında ise eşini iple kendini asmış vaziyette bulduğunu hemen indirerek Nuri Yayan’a ait araçla hastaneye kaldırdıklarını ifadesinde belirtti.

  HASTANEYE ÖLÜ OLARAKGETİRİLDİ

 İlçe merkezine 10 km mesafede olan köydenhastaneye getirilen kadın hemen acil servise alındı ancak yapılan muayenede ölüolduğu anlaşılarak morga indirildi.

 GEÇEN YILDA TEŞEBBÜSETMİŞ

ddialara göre genç kadının geçtiğimiz yıldailaç içmek suretiyle intihara kalkıştığı ve hayata döndürüldükten sonra birsüre tedavi gördüğü ileri sürüldü.

 GEÇEN AY SÜNNET DÜĞÜNÜ ETTİLER

 Köyde 3 çocuklu bir ailenin kızı olan ve herkes tarafındansevilen  S.E.r’in herhangi bir sorununun olmadığını mutlu bir evliliğiolduğunu dile getiren köylüleri ‘Geçen ay erkek çocukları için sünnet düğünüettiler. Kocası ve ailesi ile iyi geçinirdi. Evin idaresini de o sağlardı.Neden intihar ettiğini anlayamadık’ sözleri ile üzüntülerini ifade ettiler.

 CENAZE İÇİN FRANSA’DAN KARDEŞİ BEKLENDİ

 Yalvaç Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopside kadının vücudunda herhangi bir darp ve cebir izi olmadığı belirlendi. Bir kardeşi Fransa’da olan S.E.cenazesi kardeşinin yetişebilmesi için 1 günbekletildikten sonra Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Özbayat köyümezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

 Yalvaç Cumhuriyet Savcılığıintihar olayını tüm yönü ile incelemeye aldı 

NURETTİN/ARKAN/ÇINARALTI 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bojuware 201

17 Eylül 2014 Çarşamba 19:53

Yuh artık çeken denyo senin bu olaylara bakış ve değerlendirmene bakıp katilsiniz diyorum. Utanmadan inanç itikat diyorsun zavallı o insanlar belki günününçoğunu ibadetle geçirir. anlamadığın filmin koptuğu yer. O filmi koparan senin gibi sap yiyip saman çıkaranlar ve seçtikleriniz. Beyniniz bunu almıyor beyinsizsiniz çünkü.

mstf akbş

17 Eylül 2014 Çarşamba 19:27

Oly.Ckynluarstrlsln 3 cocuk annesi nsil inthr edr ekm tprktn kznan aile kndi canina asarak nsail kiyar.hele ylvcgbi. Yrde

cenker

17 Eylül 2014 Çarşamba 18:22

her olayıhükümete baglıyonuz ya ona şaşıyorum.insanda önce manevi güç olacak Allah korkusu olacak intiharın islamda sonucları nedir bilecek.her borcu olan,başı derde giren ipemi gitsin.her yokuşun bir inişi vardır.Allah sabredenlerle beraberdir..

Bojuware 201

17 Eylül 2014 Çarşamba 17:13

Bir günde 2 intihar haberi konu ne olursa olsun esas sebep şudur. BU ÜLKEDE AKP VE RTE DİYEREK 10 YILDIR MİLLETİ HAYATINDAN BEZDİREN İŞİNİ YUVASINI SAĞLIĞINI KAYBETMELERİNE NEDEN OLAN MAKARNA KÖMÜR UĞRUNA MİLLETİ VATANI REJİMİ SATAN MAHLUKLARDIR. ONLAR ARTIK KATİLDİRLER. İNTİHAR BİTMEDİ KATLANARAK ARTACAK. O VİCDANSIZLAR NAMUSLARINI KÖMÜRE SATANLAR HADİ UYUYUN. BEĞENMEDİK BUTONUNA BASANLAR VİCDANIN RAHATLAMAZ İSTEDİĞİN KADAR BAS SENDE KATİLSİN...

ıspartalı

17 Eylül 2014 Çarşamba 19:04

hadillan sen niye yaşıyon ozaman lan yoksa sen yunanmısın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR