24 Nisan 2024 Çarşamba

BİN YIL SONRA GÖKKUBBEDE BULUŞALIM!

ISPARTA Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın'ın en büyük projelerinden bir tanesi Gökkubbe, verilen tarihe göre bundan tam BİN yıl sonra bitecek. Bitiş tarihine 3013 yazılırken bu tarihi okuyan vatandaşlar ise gülme krizine giriyor.

Isparta

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın yine şaheser bir eseri GÖKKUBBE. Işıkkent Mahallesi'nde yapımı yılan hikayesine dönen ve göçük de meydana gelen Gökkubbe'de hiç bir şey yolunda gitmiyor. Belediye bitiş tarihi olarak ise şimdi de 3013 yılını hedef gösterdi. Bu tarihi gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Ya Gökkubbe yapılmayacak yada yapıldığı tarihi biz göremeyeceğiz diye çeşitli esprilere neden oluyor. 

 

 3013 TARİHİNE İLKEL MÜDAHALE HABERİ İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ha ha

29 Mart 2015 Pazar 00:47

ısparta belediyesi halkına ne vermiş kendini sogulasın halk saf degil dalgada geçilemez ....

hükümet?

28 Mart 2015 Cumartesi 20:35

Kim nerde? Saati kaç olan var mı? Kim vurdu'ya gittiniz mi, gidin bir daha vursun, zira bu seçim hala vurulmak isteyenleri bekliyor. hizmetin sırtından oy devşirdiniz, suç ustü yakalandığında hizmet gönüllülerini kaybettiniz. şimdi kendi cemaatinizi mi kuracaksınız da 400 vekil istiyorsunuz. rabia işaretini kimi kandırmaya hala kullanıyorsunuz? artık esameniz okunmuyor olacak, temmuz da başkalarına hesap veriyor olacaksınız. biz hesap istemiyoruz. hesap vereceğiniz makam yüce divan.

ali

28 Mart 2015 Cumartesi 19:12

YARIM BIRAKAN BELEDİYE BAŞKANI YUSUF ZİYA GÜNAYDIN yusuf günaydının eseri hemen yanıbaşındaki spor salonu aynı gün başladı spor salonu biteli 2 sene oldu hala gökgube hala bitecek spor salonun yanında okul inşaatı başladı 1 yıl olmadı oda bitti belediye parası var akkıl yokkk 40 oyum olacak birine vermem zaten biz zarori olarak oy verdik yatsın kalksın hasan balabana dua etsin onun sayesinde belediye başkanlığı kazandı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR