19 Nisan 2024 Cuma

BİLGİÇ: SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ

AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan Büte Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç Ankara’dan Yalvaçlı hemşehrilerine selam göndererek ‘Yalvaç ilçemize seçim öncesi ne söz vermişsek hepsini yerine getirdik. Sırada Sağır –Çay yolu var inşallah onu da çözeceğiz. Tüm hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum’ dedi.

Isparta

BAŞKANLAR İLE GÖRÜŞTÜ

Yoğun çalışma temposundan zaman bulan ve Perşembe günü saat 14.00’den itibaren hemşehrileri ile TBMM’deki makamında buluşan Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç yogun çalışıyor. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Uluborlu,Keçiborlu, Ş.Karaağaç, B.Kabaca, Çarıksaraylar ve Çiçekpınar Belediye Başkanları,AK Parti Ş.Karaağaç İlçe Başkanı Selçuk Gökmen, işadamları Mustafa Karabulut, Mehmet Şatana ve Mehmet Yavuz da hazır bulundu.

Yalvaç ile ilgili konulara zaman ayıran Bilgiç, ‘Şükürler olsun Yalvaç’a doğalgaz dedik geldi, OSB dedik 2 milyon TL ödenek ayrıldı, belediyeye hisse denildi o da yüzde 35 hisse ayrılarak halloldu. Cezaevi konusu da komisyondan geçti.Geriye bir tek Sağır-Çay yolu kaldı. Onu da zaman içerisinde çözmeye çalışacağız.Verdiğimiz sözleri yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu vesile ile tüm Yalvaçlı hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum’ şeklinde konuştu. Saat 17.00’de makamında düzenleyeceği komisyon toplantısına kadar Ispartalı ziyaretçilerine zaman ayıran Bilgiç’i SDÜ Yalvaç Sağlık Meslek Yüksek Okulu Müdürü Bülent Özgül de ziyaret etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ahmet aribas

28 Mart 2016 Pazartesi 08:42

Sayin milletvekilimiz Yalvaç ta dörtgözle Toki Toki bekleyen halk var lütfen en kisa zamanda Toki gelsin Yalvaç ta partinin milletvekili adayı söz verdi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR