19 Nisan 2024 Cuma

BİLGİÇ YENİ ALIŞVERİŞ MERKEZİNİ GEZDİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, hafta sonu Isparta'ya geldi.

Isparta

Isparta'da bir takım ziyaretlerde bulunan Milletvekili Bilgiç, yeni yapılan Centrum Garden alışveriş merkezini gezdi. Alışveriş Merkezi Sahibi Mesut Şener ile birlikte mağazaları dolaşan Milletvekili Bilgiç'e AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve partililer eşlik etti.

Milletvekili Bilgiç daha sonra ise GURME PLUS'ın açılışına katıldı. Bilgiç daha sonra ise Köfteci Ramiz'i ziyaret etti. Köfteci Ramiz işletmecisi Ali Sapan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Bilgiç, Isparta'nın bu tür yatırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek, artık Ispartamız büyüyor ve gelişiyor. Ben bu yatırımı yapan değerli işletmecilerimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Isparta'ya yakışır bir alışveriş merkezi yaratmışlar dedi.











YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

emine

20 Aralık 2015 Pazar 02:08

özellikle terasa bayıldım ayrıca ikramları olan çay yemekleri kadar lezzetli.

Erol

19 Aralık 2015 Cumartesi 22:59

Güler yüzlü personeli, dekorasyonu, sıcak ortamı, yemeklerin lezzeti.... Her şey mük****l. Gurme Plus işletmecilerini tebrik ediyorum

TATAR RAMAZAN

19 Aralık 2015 Cumartesi 21:25

SİYASİ AÇILIŞ OLMUŞ YEMEK YEMEĞE GİDECEKTİM AMA VAZGEÇTİM

vatandaş

19 Aralık 2015 Cumartesi 18:56

ceyo nun işletmeciliğine benzetmesinler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR