25 Nisan 2024 Perşembe

BİLGİÇ TOKİ SÖYLEMLERİNE SON NOKTAYI KOYDU

Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yapılacak TOKİ evleri ile ilgili çıkan söylentilerin aslı olmadığını TOKİ ile ilgili hiç bir sorun olmadığını söyledi. Milletvekili Bilgiç, "Emeklilerimiz rahat olsun süreç devam ediyor" diye konuştu.

Isparta

Süreyya Sadi Bilgiç şöyle konuştu: "10 binin üzerineçıktı. Etap etap inşallah ısparta’ya kazandıracağız. Süreç devam ediyor hiçbirsorun yok. Bu yıl içeriisnde en geç yıl ortasına kadar bütün işlenmlerimizibitirmiş ve ihaleyi yapabilir hale gelmesi lazım. Belediye başkanımızın dadesteğine ihtiyacamız olacak. Bu sadece benim bekletim değil tümemeklilerimizin beklentisidir. Siz çaylarınızı rahat yudumlayın biz bu sürecinpeşindeyiz. Yaklaşık 400 bin metrekare. Belediyemiz TOKİ, Çevre Baknlığı olarakbirlikte hareket etmeliyiz. En önemli rol belediyemizde. Engelli ve hiç eviolmayan emeklilerimiz inşalahha hepsini ev sahibi yaparız inşallah. Emeklilerderneğimiz ve esnaf odamız bir öncü rol üstlendiler. Diğer kurumların dasorumluluk üstlenmeleri gerekiyor."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet salim

04 Aralık 2015 Cuma 21:40

Toki pazarlama tekniğiyle beklenti oluşturur. Ancak piyasa fiyatından muamele eder. Ava giderken avlamak var.

sinan pala

04 Aralık 2015 Cuma 10:04

Hangi kuruma başvuracağiz bilgi almak istiyorum lutfen y9nlendirebilirmisiniz tesekkurler

MEHMET BOYACI

03 Aralık 2015 Perşembe 00:27

sayın belediye başkanımız büyüyen ıspartaya sanayı bolgesını 40yılık ılerı yatırım olarak ayırdı sayın mıllet vekilimiz süreyya sadibilgiç kendıleri toki kiredi siztemine tesdeklerın vereceklerını sölediler beledıyemız hükümetımizle beraberinşallah güzel bir ıspartaya yakışır sanayı olacak cünürdeki konurlar gibi ellele zamanı belediye başkanı mız okul itfayile bölümü icin belediye tesdek vereceyini söyledi emeyı gecen herkeze teşekkür

murat

03 Aralık 2015 Perşembe 14:54

mhp beledıye baskanı cunurden baska bısey demıyor sankı butun cunur arazılerını o almıs rant bence

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR