19 Mart 2024 Salı

BİLGİÇ SON NOKTAYI KOYDU

BİLGİÇ SON NOKTAYI KOYDU

Isparta

Ali köy mevkinde emekli ve esnafa yönelik yapılması hedeflenen toplu konut projesiyle ilgili tartışmalara TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, son noktayı koydu. Isparta’ya toplu konutun yapılacağını aktaran Bilgiç, “kimse şehir hastanesinin yapılacağına inanmıyordu” dedi. Bilgiç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüşeceklerini açıkladı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adem

01 Mart 2017 Çarşamba 09:02

Akfen firması şehir hastenesi etrafında 4-5 bin kişilik yurt yapıyormuş doğrumu? Birde bu yurtlar hangi şartlarda ve ne kadar süre ile veriliyor? Firma burayıda hastane gibi yap işlet devret modelimi yapıyor? Daha açılmadan trafik sorunu yaşanan bir yere bu kadar yurt yapmak ne kadar doğru? Hastanenin kapasitesi mevcut kapasitenin altında, eğer yer var idiyse neden hastanenin kapasitesi büyütülmedi? Kamuoyunda yapılan hastanenin maliyeti 2 yıllık faileyetin karşılığı deniliyor. Eğer doğru ise ge

.

28 Şubat 2017 Salı 21:16

demekki seçmenine güven vermemişsin

Onu anladik

28 Şubat 2017 Salı 14:56

Yapılacak tamam temel kaç gün içinde atiliyor onu merak ettim

SDÜ LÜ

28 Şubat 2017 Salı 09:11

SEN EKİBİN SDÜ DEKİ UYUYAN FETOCULARI BİLEREK KORUYORSANIZ. EMİNOLUN NETİCESİNİ.17 NİSANDA HEP BERABER UYANDIRACAK GİBİLER. EŞLER ATILANLARI SİZ KORUYUN. BİR YERLERE KAYDIRIN VALLAHİ BU HALK NEDİYOR BİLİYORMUSUNUZ. UYKUYU SEVİYORUZ DEDİKSE AYAKTADA UYUT DEMEDİKYA . VEKİL VE YÖNETİMİ DİYORLAR. YAZIK OLACAK BUNCA HARCANAN AK PARTİNİN REİSİN EMEKLERİNE . ÇOK DİKKAT.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR