16 Nisan 2024 Salı

Bilgiç Oy namustur!

Partisinin sandık görevlilerine seslenen AK Parti Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, “En önemli şeylerden bir tanesi seçim günü sandıklara sahip çıkabilmektedir. Oy bir namustur. O yüzden onu sonuna kadar korumak zorundayız” diye konuştu.

Isparta

1 Kasım seçimlerine artık çok kısa bir süre kaldı. Siyasi partiler son kozlarını paylaşırken bir yandan da sandık görevlilerine gerekli talimatları veriyorlar. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve Milletvekiliadayları önceki gün sandık müşahitleriyle bir araya geldi. Sandık müşahitlerine1 Kasım seçimlerinin öneminden bahsedilerek, oylara sahip çıkmaları istendi.

ÇOK SAYIDA MÜŞAHİT OLMASI

BÜYÜK ETKEN OLUŞTURACAKTIR

İl Başkanı Osman Zabun bir sandığın yanında bir yerine iki,iki yerine beş, beş yerine 10 müşahidin olması takdirde büyük bir etken oluşturulacağını belirtti. Zabun, “Oraya gelen seçmen oradaki tabloyu gördüğü anda AK Parti duruşu, birlikteliğiyle burada ve ülkenin kaderi emin ellerde diyerek oyunu AK Parti’den yana kullanacaktır. Belki oraya gelene kadar kafasında soru işareti olan ve farklı düşüncesi olan bir çok seçmen bile inanın o manzara karşısında kararını değiştirecektir” dedi.

OY NAMUSTUR SONUNA

KADAR KORUMAMIZ GEREKİR

AK Parti Milletvekili ve Adayı Süreyya Sadi Bilgiç de Türk demokrasisi, düşünce, inanç ve ifade özgürlüğü adına önemli bir virajda olunduğunu dile getirdi. Bilgiç, şunları söyledi: “1 Kasım’da hep beraber sandıkta olacağız. En önemli şeylerden bir tanesi seçim günü sandıklara sahip çıkabilmektedir. Oy bir namustur. O yüzden onu sonuna kadar korumak zorundayız.Çünkü bu milletin iradesini ortaya koyduğu ve onu korumak üzere bize teslim ettiği gündür. O yüzden hep beraber bizlerin kalan son günleri hiç boş bırakmadan dolaşmamız ve sandıklara sahip çıkmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

birisinin üniversite kariyeri doktor

31 Ekim 2015 Cumartesi 22:12

Başbakanın kariyeri Prof Dr. Devletin en başındaki başka bir şahısın üniversite kariyerini bilen varmı? Özetle CİBALİ KARAKOLU.

GENÇ SENİRKENTLİ

29 Ekim 2015 Perşembe 09:18

BU SEÇİMDE ÇOK HİLE DÖNECEK VE OY ÇALINACAK BUNU FUAT AVNİDE YAZDI HALKDA BİLİYOR ALENİ KUL HAKKI YENECEK

UMUT

28 Ekim 2015 Çarşamba 21:11

CHP SALTANATININ TEKRAR DEVAM ETMEMESİ İÇİN SANDIK BAŞINA SANDIKLARA SAHİP ÇIKIYORUZ..AMAÇLARI OLMAYAN MUHALEFETİN AMAÇLARI OLANLARIN OLACAKTIR.

ALİ AK

27 Ekim 2015 Salı 17:37

TRAFOLARA KEDİLERE ELEKTRİKTE KESİNTİ İNTERNETTE DOĞABİLECEK AKSİLİKLERE VE ARIZALARA KARŞI DA UYANIK OLMAK HER VATANDAŞIN GÖREVİ OLMALI

MAHMUT AKSU

27 Ekim 2015 Salı 17:01

http://www.aktifhaber.com/yerel-secimde-akp-icin-hile-yapan-isme-5-yil-hapis-cezasi-1182101h.htmgeçmiş yıllarda sandıkta hile yapanların tamamında siz varsınız.AKP için oy çalan sandık başkanının cezası belli olduYerel seçimlerde başkanlığını yaptığı sandıktaki oy sayısını AKP lehine değiştirmekle suçlanan Ebru Doğan Katar suçlu bulundu ve 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.Bilgiç yeter artık bu milleti saf salak yerine koyduğunuz. siz hile yapmayın yeter.

MAHMUT AKSU

27 Ekim 2015 Salı 16:54

Bilgiç efendi sizler sayın gülen bey ile kol kola sırt sırta iken bu namus hiç konuşulmuyordu. (oy namus) her türlü hile hurda mübah idi. bizler sınavlarda, ösym de polislik sınavlarında, seçimlerde, sandıklarda hile var diye annelerimiz ağlar iken siz ya buna kargalar güler diye bir yerleriniz yırtılıncaya kadar bağırıyordunuz namusumuzu size teslim edecek değiliz biz 1 kasımda o sandıkları oylarımızla patlatacağız size sadece şaşırmak kalacak. ülke hiç bir dönem bu kadar ayrışmamıştı ne hale..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR