16 Haziran 2024 Pazar

Hacı adaylarına bilgilendirme ve tanışma toplantısı yapıldı

Hacı adaylarına bilgilendirme ve tanışma toplantısı yapıldı

Isparta

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı Hac organizasyonunda Isparta'dan Hacca gidecek olan hacı adaylarıyla “Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı” gerçekleştirildi.

22 Mayıs 2024 Çarşamba günü Müftülük Hacı Ramazan Yayla Cami’nde gerçekleşen toplantıya İl Müftü Yardımcısı ve Kafile Başkanı Seyit Böğet, kadın irşad görevlileri, grup hocaları ve 256 hacı adayı katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, açış konuşmasını yapan Hac ve Umre Şube Müdürü Zeki Nalça’dan sonra İl Müftü Yardımcısı ve Kafile Başkanı Böğet, hacı adaylarına bilgilendirme konuşması yaptı.

Yapılan toplantıda kafile başkanı, kadın irşad görevlileri ve din görevlilerinin hacılarla tanışması sağlanırken, kafilenin uçuş planlaması, yol öncesi hazırlıkların belirlenmesi, şehirden ayrılış programının düzenlenmesi gibi hususlar görüşüldü.

Isparta'dan Hacca gidecek olan 2.kafile hacı adayları 27 Mayıs 2024 tarihinde Isparta Havalimanından Mekke’ye hareket edecektir.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARTALI

23 Mayıs 2024 Perşembe 09:37

Sosyal medyada Diyanet, Isparta Müftülüğü ve İl Müftüsü ile ilgili bir haber yapıldığında heyecana kapılıp, gerçekte din ve diyanet düşmanlığınızın dışa vurumunu gösteren yorumlar yapanlar; artık müslümanları serbest bırakın. İl Müftümüz yeni başladı görevine. Ziyaret edin, çayını için, kafanıza takılan ne varsa sorun kendisine. Ön yargılı davranmayı bırakın. 2 tane yorum gelmiş. Ispartalı olarak utanç duyuyorum böyle yorumlardan.

Gerçekler

22 Mayıs 2024 Çarşamba 20:29

Faiz parasıyla hacca gidilir diyen diyanetin münafık topluluğu..

halis

22 Mayıs 2024 Çarşamba 17:44

suudi arabistana vereceğiniz parayı gazzeye bağışlamayı düşünmezsiniz sanırım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR