18 Nisan 2024 Perşembe

BİLGİÇ HİÇ VAKİT KAYBETMİYOR!

BİLGİÇ HİÇ VAKİT KAYBETMİYOR!

Isparta

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç,daha önceden söylediği gibi Isparta için beklenen toplantının gerçekleşmesinde ön ayak oldu. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında 4 milletvekilinin de katılımıyla gerçekleştirilen toplantı sonrasında sevindirici haberler alınıyor. Milletvekili Bilgiç, cuma günkü toplantıdan sonra anında icraat gösterdi, Antalya Karayolları Bölge Müdürü'nü Isparta’ya çağırarak toplantı yaptı. Belediye Başkanı Günaydın ile Belediye teknik ekibi de bu toplantıda hazır bulundu.

NİHAYET MİGROS KAVŞAĞI YAPILIYOR

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Belediye Başkanı Günaydın ile Karayolları Antalya Bölge Müdürü Arif Çobankaya, cumartesi akşamı iftardan sonra Barida Hotels'de biraraya geldi. 1 saat süren toplantıda,Isparta Belediyesi'nin talep ettiği kavşak projeleri konuşuldu. Karayolları Bölge Müdürü Çobankaya, Isparta’da planlanan yol çalışmaları ile kavşak düzenlemeleri hakkında bilgilendirme yaptı. Karayolları Bölge Müdürü Çobankaya'nın yonca ya da başka bir sistemde acilen düzenleme gereken Migros Kavşağı'nda önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağını açıkladığı öğrenildi. Karayollarının Isparta Belediyesi'nin yükümlülüğünde olan 3 milyonTL masraflı iş ve işlemleri de üstlendiği, bu işlerin de ihale kapsamında değerlendirmeye alındığı Çobankaya'nın verdiği bilgiler arasında. Belediye Başkanı Günaydın'ın devletin 3 milyonluk jesti karşısında teşekkür ettiği öğrenildi.

YENİ OTOGAR İÇİN KAVŞAK

Öte yandan Belediye Başkanı Günaydın'ın Karayolları Bölge Müdürü Çobankaya ile yapılan toplantıda Yeni Otogar Projesi için üniversite yolu üzerinde yeni bir kacşak düzenlemesi talebini de ilettiği öğrenildi.Milletvekili

Bilgiç'in bu kavşağın yapılması yönündeki istediği doğrultusunda Karayollarının Yeni Otogar için kavşak düzenlemesi yapılması yönünde çalışma başlatacağı bildirildi. Yine Karayollarının Çünür Mahallesi'nin önünden geçen karayolu üzerinde uzun yıllardır talep edilen üst geçiti deprogramladığı belirtildi. Günaydın'ın talebi üzerine Kolçelik Kaşvağı'nda da Migros Kavşağı'nda olduğu gibi bir düzenleme yapılması toplantının en önemli konulan arasında olduğu bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Trafık

22 Haziran 2016 Çarşamba 23:31

Sanayıden , mıgros önundekı cevre yoluna çıkan bağlantıyı bı kapatın önce! Hergun kaza tehlıkesı! Kım kıme dum duma! Sen daha bunu bıle düşünemıyosun, kavşak mavşak neyıne!!

ESNAF

22 Haziran 2016 Çarşamba 14:21

SAYIN VEKİLİM GÜL SANAYİ SİTESİNDE ESNAFIZ.GÜL SANAYİNİN İÇİNDEN GEÇEN CADDENİN AÇILMASI MİGROS KAVŞAĞI İÇİN ALTERNATİF OLACAKTIR. BU YOLUN AÇILMASINI BÜTÜN ESNAFLAR OLARAK DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ. SAYIN VEKİLİM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ.

vekılım

22 Haziran 2016 Çarşamba 12:59

esnaf 281 ddy müjde bekledi 2500 calışan mıkroz kavşagından daha önemli ddy md ızın versın guy kent gıderken orada bıle baryel yok calışmayan yol aaaaacaaalım

herhangi1i

22 Haziran 2016 Çarşamba 20:11

Yazdıktan sonra hiç okudun mu? Tercüman lazım. Somalili Suriyeli mülteci kardeşlerim yazsa senden iyi anlatır meramını.

Hocammmm

22 Haziran 2016 Çarşamba 11:44

O kavşakları battı çıktıları yapmadan önce ettaftakı yol ve kaldırımları, ev ve iş yerlerını, kısacası 20 yıllık şehır gelişimini hesaba mı kartınız ki şimdı kalkmış kavşak yapacakmışmış?? Gunluk rant oeşinde koşuyodunuz, sonra olmadı buraya yol yapalım, yok burdan kopru gecsın, şırayı da imara açalım burayı da yıkalım!! Aklınız nerde 14 yıldır ıktıdardasınız? Hastane yapılmadan önce nerdeydınız? Otogar yapılıcaksa neden once yolları alt gecıtlerı yapmıyosunuz?

emekli

22 Haziran 2016 Çarşamba 11:06

ıspartalı kavşakların halka girdisi ne kaldırımların girdisi ne şuraya en büyük hastane inşatında 400 kişi çalışıyor ortalama çalışanların 351 kişi si doğudan zaten ordada yatak hanelerindende belli geri kalan 49 kişi idari kişiler yine ıspartalı yok mühendisler ankara ve antalyadan müdürleri ankara istanbul sadece işgüvenliği uzmanları 3 kişi ıspartalı

emekli

22 Haziran 2016 Çarşamba 11:00

toki noldu toki ısparta vekili 3 e düşüyormuş duydum neden acaba ıspartada iş sahası yok ev kiraları en ucuz bodrum kat sobalı 600 tl askeri ücretli ne yapsın üs katlara doğru 1000 tlye kadar çıkıyor nüfus dışarı kaçıyor 2 yılda 12854 kişi antalya istanbul gibi illere gitmiş yazık şimdi o boşluğu ünüversite öğrencisiyle doldurulmak isteniyor buda ıspartayı yönetenlerin acizliği

asa

22 Haziran 2016 Çarşamba 10:33

tüh asasını unutmuş olsaydı abrakada abrakada deyip hemen üst geçit oluverirdi.. lan boyacı küpümü bu batır çıkar olsun bunu projesi vs çalışmaları var.....

Cüneyt

21 Haziran 2016 Salı 23:58

Sakallı ile uzun bir yerlerinize ! neyse yazmıyayım , adam gibi tenkit edin . Sakalı saçından ziyade söylediklerine bakın , varsa yanlışları onu yazın . Çekememezlilik histerisi ile tenkit etmeyin .

Helva

21 Haziran 2016 Salı 20:18

ilahi komedya!! Yol kavşak duzen muzen nası yapılıyodu yaa bunlar nerde kullanma kılavuzu ...neler oluyooo bize, bize bize neler oluyoooo gulum:)))

Vaşş

21 Haziran 2016 Salı 19:20

Laf çok icraat yok. Haber değeri olmayan işler. Gidin birde Denizli'ye Afyon a bakın adamlar konuşmuyor, ha bire içraat yapıyorlar.

ekrem

22 Haziran 2016 Çarşamba 14:13

evet aynen öyle zaten ısparta üniversite sayesinde ayakta ama olan ıspartanın kendi halkına oluyor.nede olsa en büyük kazık onlara geçiyor.

hazer

21 Haziran 2016 Salı 16:32

ziya gunaydın la sadı bılgıcın arasından su sızmıyor bu aralar zıya gunaydın erdogan ceketıde gıymıs ee ne kaldı gerıye akp rozetını kım takacak bakalım zıya gunaydına !!sakallıyla uzunda zıplamasın ziyanın acıgını bulacaz dıye uc gun sonra baskanım dıye yanından ayrılmazlar

demir

21 Haziran 2016 Salı 16:23

işte gerçek ısparta vekili, ısparta aşığı. engel olmuyor engelleri kaldırıyor. hizmetleri akıtıyor adeta ıspartaya. ısparta nın taşında toprağında bilgiç vekilimizin adı var.

Vatandaş Ali

21 Haziran 2016 Salı 15:00

Sorun karayolları şubenin ordaki hemzemin geçitli kavşakta. şehir hastanesi de açılsın o zaman trafik bomba gibi patlayacak. migrosa köprülü kavşak yaparsanız orada vana etkisi yaratırsınız. migrostan son sürat gelen arabalar 800 metre sonra korayolları kavşağını tıkar. çözüm basit eş zamanlı olarak iki kavşak birlikte ele alınmalı. sayın başkanım, sayın vekilim, sayın bölge müdürüm.

dr isa melik

21 Haziran 2016 Salı 14:30

çünüre yeni otogar projesi çok güzel olmuş hayırlı olsun Ispartamıza...

+32

21 Haziran 2016 Salı 11:59

HELAL OLSUN SADİ BİLGİÇ VEKİLİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN

yenişarlı

21 Haziran 2016 Salı 11:52

sayın genel müdür ve vekılımız bırde yenısarbademlı karayoluna baksanız belediye sınırında olmadığı için egırdır den ayrılan yol yenısara varana kadar köstepek yuvası . sadece ile çalışmayın zaten sayın başkan burayı çok güzel hallediyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR