28 Mart 2024 Perşembe

BİLGİÇ'TEN TEBRİK VE KUTLAMA

BİLGİÇ'TEN TEBRİK VE KUTLAMA

Spor

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, grupta Karaman Belediyespor’u yenerek liderliğe yükselen Ispartaspor’un yönetimini ve futbolcularını kutladı.

Bilgiç mesajında: ‘Aldığı galibiyetle liderlik koltuğuna oturan ISPARTASPOR’U tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Tüm futbolcu, teknik kadro ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum’ dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

isimsiz

18 Şubat 2020 Salı 13:30

Sayın Karamanlı, söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum, Ispartalı olarak ayıp ettik size. Şehrim adına özür diliyorum.

Karamanlı

17 Şubat 2020 Pazartesi 21:20

Sayın Bilgiç kutlama mesajı yayınlayarak Karamanlılara ve Karaman Belediye Spor yöneticilerine yapılan ayıbı perdeleme derdine düşmüş olmalı. Keşke misafir takıma ve yöneticilerine yapılan bu ayıp için özür mesajı yayımlasaydı.Adalet er yada geç tecelli edecek, sahada kazanamayıp devletin imkanlarını kullanarak aldığınız bu 3 puan sizi şampiyon yapmaya yetmeyecektir.

skaraagaclı

17 Şubat 2020 Pazartesi 20:52

sadıbey tebrık edeceksen emrespor da tebrık et onuda yababılirsen

adam

17 Şubat 2020 Pazartesi 11:28

Şaka gibiyiz ya. Milletin derdi topçular, töbe töbe. Ne yani başka derdimiz yok bunlara şak şak. gazetede bir kare fotoğrafları çıkacak diye herkes çırpınıyor.

Eflatun

17 Şubat 2020 Pazartesi 09:15

Yav arkadaş bir günde şu şu projeleri yapacağız gerekli herşey hazır başlıyoruz diye bur msj yayınlasa şaşarım

Akıl sır erdiremeyen

17 Şubat 2020 Pazartesi 00:56

Bu memeleketin futboldan başka derdi kalmadımı yaaa... amatör lig altı üstü... siyasetçilerin işi futbol değildir yaa memelektin vatandaşın dertleriyle hemhal olun artık yeter.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR