27 Nisan 2024 Cumartesi

BİLGİÇ'TEN TAZİYE MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, hayatını kaybeden 9'ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi İş Adamı Şevket Demirel için taziye mesajında bulundu.

Isparta
Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İş Adamı Şevket Demirel için taziye mesajında bulundu. Milletvekili Bilgiç; Merhum 9'ncu Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel'in kardeşi hemşehrimiz İş Adamı Şevket Demirel'in vefatını derin bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunuyorum. İş Adamı Şevket Demirel'in vefatı tüm Ispartalıları derinden üzmüştür. Kendisinin Isparta'ya kazandırımları oldukça fazladır. Demirel ailesi Isparta'ya hep hizmet etmiştir. Tüm Demirel ailesinin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet ÇAKIR

09 Mayıs 2016 Pazartesi 23:18

ıspartamızın en değerli iş adamlarımız dan şevket DEMİREL HAKKA YÜRÜDÜ ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANINI CENNET OLSUN....BİLEN BİLİR BİLMEYEN KAFA SALLAR GİDER,ALLAH BİLİYOR AMA Bİ DAHA GELMEZ.VE Bİ TARİHİN SAYFALARI KAPANDI VE Bİ DAHA ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN AMİN AMİN AMİN...

Amin

09 Mayıs 2016 Pazartesi 21:54

Eser bırakmış ise ne mutlu ona

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR