29 Mart 2024 Cuma

Bilgiç'ten Günaydın'a TOKİ misillemesi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın kendisine proje getirilmediği ile ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yapan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, beraberinde getirdiği belgeleri göstererek, "Emeklilerimiz değerli büyüklerimiz sizlere yapacağımız hizmeti yokuşa sürmek için bu yetmez diğer parseller için de görüş alınması lazım diyerek işi yokuşa sürmeye çalışıyor. Burası mücavir alan içerisindedir. İnşallah burada TOKİ'yi size kazandıracağız. Kimin ne düşündüğü umurumuzda değil" diye konuştu.

Isparta
Süreyya Sadi Bilgiç şöyle konuştu: "Emekliler Derneğini ziyarete gittiğimde bana TOKİ olayını sordular. 26 Ekim'de bir haber çıkmış, "TOKİ için belediyeye başvurmadı mı?" diye. Biz belediyeye başvurduk. Sayın Günaydın doğru söylemiyor. Bunlar yalan. İşte elimde belgelerim var. Biz sözümüzün arkasındayız. 660 talep toplamıştık. Talep 8 bini buldu. Kademeli olarak 8 bin konutu da yapacağız. 390 bin metrekare.Belediyeye yazmışız, İmar planı var mı yoksa da al bize yolla diye. Belediye bize imar planı kapsamında değildir diye tamamen içi boş bir yazı yazıyor. Biz belediyeye bakıyoruz burada hiçbir iş yapmıyor. Biz de tüm kurum görüşlerini alıyoruz. 24 Ağustos tarihinde tüm kurumların görüşlerini aldık deyip TOKİ'ye gönderiyoruz.Emeklilerimiz, değerli büyüklerimiz sizlere yapacağımız hizmeti yokuşa sürmek için bu yetmez dipğer parseller için de görüş alşınması lazım diyerek işi yokuşa sürmeye çalışıyor. Bu parseller için de görüş al diye belediye bize bir yazı yazıyor. Burası mücavir alan içerisindedir. Diğer parseller bizi ilgilendirmiyor. İnşallah burada TOKİ'yi size kazandıracağız. Bize başvuruda bulunmadı diyor Sayın Günaydın. Biz size vermiş olduğumuz sözüyerine getireceğiz. Bunu bütün ıspartaşlılar da biliyor. Kimin ne dediği umurumuzda bile değil." 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sayın vekilim

01 Kasım 2015 Pazar 02:35

2 kasım sabahı AKP çoğalacak, mayoz veya mitoz ikiye bölünerek belki de üçe bölünerek, üç adet genel başkanı olacak. Birisi Davutoğlu değil hatta. Soylu, Tuğrul, Kurtulmuş ve Ali BABACAN. Davutoğlunun yerine Binali olsaydı sadece ikiye bölüneceklerdi, ama bölünecekler.

Utanıyorum

01 Kasım 2015 Pazar 00:33

Bu kadar olmaz ki YZG gibi bir belediye başkanı bu güzel Şehre yakışıyor muAllah adına soruyorum .Rant ekonomisinden fayda sağlayan 100-200 kişi nasıl oluyorsa koca Şehr-i yonlendırıyorlar .taktıre şayen bir durum ..Helal olsun sıZe YZG ın saz arkadaşları ..Mılletı uyutmaya devam edin ..

ıspartalı

31 Ekim 2015 Cumartesi 22:20

sayın vekılım orası sanayı bolgesı emeklı dernek başkanı emeklının üzerinden pirim yapmasın aylik 18 tl toplayacagım dıye insanlar kanmasın 2000 kışi sanayıcı cıkıp şü derdimiz var dedikmi bugun darazmh donuşecek ama belediye başkanı kimseye zorla verın demıyor gonul rızası iş binbir evler uztu boş ****ı deregümü yer cok istemesını bilsin

davul

31 Ekim 2015 Cumartesi 22:06

sivrisinek. akp li günler yarın bitecek.

berlin

31 Ekim 2015 Cumartesi 15:11

asil yalani sizin gibiler söylüyor senin gecmisini iyi biliriz biz sahte politika yapma adam ol

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR