26 Nisan 2024 Cuma

Bilgiç'ten evi yanan aileye geçmiş olsun ziyareti

Bilgiç'ten evi yanan aileye geçmiş olsun ziyareti

Isparta

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Sütçüler Çandır bölgesinde meydana gelen orman yangınında evi yanan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Bilgiç, evi tamamen yanan ailenin genç bir çiftin 1 ay önce evlendiğini ve bütün eşyalarının da yandığını duyunca, ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Bilgiç, " Eviniz ve içindeki eşyalarınız devlet tarafından karşılanacak" dedi.  

Sütçüler Çandır'da 4 gündür devam eden orman yangınında çalışmaları an be an takip eden bölgeyi karış karış gezen TBMM Başkanvekili Bilgiç, bir yandan da yangından etkilenen vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Yazılı Kanyon mevkiinde yol üzerinde evi yanan Akıntürk ailesini ziyaret eden Başkanvekili Bilgiç, "Devlet sizsiniz, biz sizin temsilciniziz" diyerek, yangında mağdur olan tüm vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin hepsinin giderileceğini söyledi.

Bilgiç, evi yanan ve 1 ay önce evlenen Yunus Emre Akıntürk ile de sohbet ederek, "Her şeyi sıfırdan ne gerekiyorsa beyanınız üzerine yapacağız. Hiç bir şey merak etmeyin. Devlet sizsiniz. Biz sizin temsilciniziz. Eksiksiz beyanınız ne varsa yerine getireceğiz. Eviniz ve içindeki eşyalarınız devlet tarafından karşılanacak. Kısa sürede tamamlayacağız. Siz rahat olun. Herhangi bir derdiniz sıkıntınız olursa bana haber vereceksiniz. Evin yapılacak. Var olan neyin varsa hepsi yapılacak" dedi.  

Bilgiç, Yunus Emre Akıntürk'e cep telefonunu vererek, beni her zaman arayabilirsin dedi.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR