28 Mart 2024 Perşembe

Bilgiç'ten Bürokratlara Mesaj

AK Parti Milletvekili Bilgiç, "Biz bir Valiyi, Kaymakamı, emrimizde bir elemanımız olarak göremeyiz. Ama Kaymakam dahil, bürokratlardan bekleriz ki bizim yol arkadaşlarımızı yok saymasınlar" dedi.

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,"Doğduğumdan beri siyasetin içindeyim. Altı ay sonra bir genel seçim var,ben aday olur muyum, adaylığım kabul edilir mi bunları şimdiden bilemiyorum" dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç. Yalvaç'ta parti ilçeteşkilatını ziyaret ederek önemli açıklamalar yaptı.

İlçe Başkanı Hidayet Şenol, Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer partililerin de katıldığı toplantıda Milletvekili Bilgiç, önümüzdeki ay yapılacağı açıklanan ilçe kongresi, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapılacak atama, paralel yapıyla mücadele ve 2015 genel seçimlerinde aday olup olmayacağına ilişkin bilgiler verdi.

 AK Parti Milletvekili Bilgiç, Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile birlikte sağlam ekonomik yapısı, dış politikadaki etkili siyasetiyle dünyada sözü geçen, sağlık, eğitim. ulaşım ve daha çok konuda yaptığı çalışmalarla hızla lider ülke olma yolunda ilerlediğini belirtti.

AK Parti'nin bu çabalarına karşılık çeşitli kesimler tarafından yolunun kesilmeye çalışıldığını ifade eden Bilgiç, "Ülkeyi vesayet ve darbe dönemlerine geri götürmeyi amaçlayan yapılara AK Parti asla fırsat vermeyecektir. Ülkemizi karanlığa sürüklemek isteyen paralel yapıyla sonunakadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Yalvaç OSB için de gayretlerimiz sürüyor. Şuaşamada istimlak için gereken parayı kısa zamanda çıkartarak önemli mesafeleralacağız" dedi. Milletvekili Bilgiç'in konuşmasını tamamladıktan sonra partilileri dinledi.

Bir partilinin İlçe Başkam Şenol'a yönelik eleştirileri üzerine "Ak Partibir dava partisidir. Bu davaya gönül vermiş herkes ilçe başkanlarına, ilbaşkanlarına tabidir. Burada da herkes partimizin kendisine görev verdiğiHidayet Şenol kardeşimize tabidir. Ak Parti'de hizmet esastır, kişilerdeğil." dedi.

ADAY OLUR MUYUM BİLEMİYORUM
2015 seçimleri ile ilgili olarak da Bilgiç "Makamlar gelip geçicidir.Hizmet esastır. Ben doğduğumdan beri siyasetin içindeyim. Altı ay sonra birgenel seçim var, ben aday olur muyum, adaylığım kabul edilir mi bunlarışimdiden bilemiyorum " dedi. Tokalaşık iki saat süren toplantının ardından Bilgiç ve beraberindekiler Yalvaç'tan ayrıldılar.

"KİMSE KİMSEYİ , İHANETLE SUÇLAYAMAZ"
İlçe Yönetim Kumlu üyesi A.Rıza Aydınlı, İlçe Başkam Hidayet Şenol'ayönelik eleştirilerini ısrarla sürdürerek "Burada bulunan partilileriçinde 30 Mart seçimlerinde Tekin Bayram'a oy veren 5 kişi çıkmaz. Şimdi deİlçe Milli Eğitim Müdürü'nü değiştirmek istiyorlar. Başkan bir çok konudabaşkan bizi dikkate almıyor" dedi. Bunun üzerine konuşan Bilgiç"Kimse kimseyi ihanetle suçlayamaz. Oy namustur, oy mahremdir. Kimseyi AkParti'ye oy vermedi diye suçlayamazsınız. Tekin Bayram konusuna gelince, benkendisine de söyledim: 'Senin adayımız olmaman için uğraştım, ama partimiz seniadayımız olarak gösterdi. Bu andan itibaren seçimi kazanmak için beraberçalışacağız, ancak senin de bundan sonra herkesi kucaklaman lazım. Yıllarca buinsanlara eziyet ettin. Bu nedenle o insanların gönlünü alman lazım' dedim.Herseye rağmen biz partimizin seçimi kazanması için sonuna kadar mücadele ettikancak halkın tercihine saygı duymamız gerek. Birbirimizi ihanetle suçlayarak bir yere varamayız. Bundan sonra önümüze bakacağız" dedi.

"BÜROKRATLARDAN BEKLERİZ Kİ
BİZİM YOL ARKADAŞLARIMIZI YOK SAYMASINLAR"
Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ne yapılacak atama konusunda da konuşan Bilgiç "Mülki idarecilerle parti yönetim-lerimiz arasında uyum olması gerekliğini düşünüyorum. Ancak şunu da belirtmemiz gerekir ki, ne bizler bürokrasinin itaamiriyiz ne de bürokrasi bizim ita anı irini izdir.

Zaman zaman partimizde de olagelen bazı yanlış tutumlar var. Biz bir Valiyi.Kaymakamı. Milli Eğitim Müdürünü emrimizde bir elemanımız olarak göremeyiz. Bu yanlış durum eskiden vardı, elhamdülillah Ak Parti sayesinde en az seviyeye indirildi. Ancak Kaymakam dahil, İlçe Sağlık Müdürü. İlçe Milli Eğitim Müdürügibi bürokratlardan bekleriz ki bizim yol arkadaşlarımızı yok saymasınlar.Ahmet Kılınç konusuna gelince "Ahmet beyin atama yazısını bakanlıktançıkartan benim. Kendisi düzgün bir arkadaşımızdır, dava adamıdır, kaliteli bir bürokrattır. Anladığım kadarıyla burada bir kan uyuşmazlığı var, pansumanyapılması lazım, tedavi edilmesi lazım. Çaresi istişaredir. İl, ilçe, Valilik.Bunların neticesinde bir karar çıkar. Makamlar gelip geçicidir. Esas olankurumların varlıklarıdır, sıhhatli biçimde devam ettirilmesidir" dedi.Ahmet Kılınç'ın İlim Yayma Cemiyeti Vakfı Şube Başkanı da olması nedeniyle kendilerine baskı geldiğini, ancak yıllarca bu ülkede vesayetle mücadele eden AK Parti'nin hiçbir vesayeti kabul etmesinin mümkün olmadığını ifade etti.

KONGREYE TEK ADAYLA GİDİLECEK
Kongre çalışmaları ile ilgili olarak da konuşan Bilgiç "Partimizin genel kararı olarak kongrelere genel merkezin çeşitli istişareler sonucunda belirleyeceği tek adayla gidilecektir. Bunun dışında bir ihtimal sözkonusudeğildir" diyerek gelecek ay yapılacağı duyurulan ilçe kongresinde 2011kongresinde yaşananlara müsaade edilmeyeceğini ifade etti.

PARALEL YAPIYLA MÜCADELE SÜRECEK
Bilgiç' "Girdiği her seçimde oylarını sürekli artırarak başarıyla çıkan partimizin önünü kesmeye çalışan bir yapı var hepinizin malumu. Bundansonraki en büyük mücadelemiz bu paralel yapıyla olacaktır. Kimse bu ülkenin kaderiyle oynayamaz. Ak Parti buna müsaade etmez" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KAHRAMAN KARA

22 Ekim 2014 Çarşamba 12:09

Türkiyenin geldiği yer ortada,ama bu insanlar bunu anlarlarmı anlamazlarmı onu sandık belirleyecek.Siyasette her zaman yalakalar dalkovuklar,menfaat çeteleri kazanır........

HASAN

22 Ekim 2014 Çarşamba 11:58

Sayın vekilim 2 gün önce sizinle ilgili bir haberde yorumları okudum. Bir yorumcu çok güzel yazmış. Siz iyi insansınız ama etrafındakilere dikkat etmiyorsun diye. Aynen katılıyorum. Sizin hiç mi gerçek dostunuz yok. Sizi uyaran yok mu. Bazen Akagündüz hocayı dinle.Bazı yalaka ve devrin adamlarını dışlayın.Öğretmenevine fazla gitmeyin. Isparta"ya geldiğinizde belirli insanlarla değil toplumla kucaklaşın. Sizin mevkinizi kullanıyorlar.Sanmayın sizi seviyorlar. Liste dışı kalın ararlar mı.Saygılar.

Ahmet Çallı

22 Ekim 2014 Çarşamba 11:01

Partiden adalet kavramını sildiler. Bunun mutlaka bir bedeli vardır. Küçük bir örnek 20 yıldır ıspartada görev yapan fikir zikri herkesçe bilinen sol iktidar döneminde ve 28 şubat süresince ne dolaplar çevirdiği bilinen ve ak parti düşmanlığı iliklerine kadar işlemiş biri şube müdürleri 8 yıldan zorunlu il dışı tayinle giderken il merkezinde uyduruk bir raporla kaldı ve buna vekiller izin verdi. bu vebal iki cihanda omzunuzda. başbakana ve ak parti genel merkezine bunlar iletildi.

qwerty

22 Ekim 2014 Çarşamba 10:44

Sayın vekilim kusura bakmayın ama artık bırakın.YEter.Yeni yüzler görelim.Seçim zamanı geldi.Bu demeçler 4 yıl boyunca değil de şimdi verince pek inandırıcı gelmiyor halka.Bırakın başkaları gelsin artık.Ispartanın önünü açalım.Yazıktır.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR